https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1325_ellen_hillingsoe_kosmetiske_behandlinger.jpg
Underholdning

Ellen Hillingsø om kosmetiske behandlinger: Vi snyder os selv

20. juni 2013
Redigeret af Charlotte Hallbæck 06/20/2013 - 07:30
Den 46-årige skuespiller har ikke noget imod kosmetiske behandlinger, men hun mener, vi snyder os selv, når vi forsøger at skrue tiden tilbage

Skuespilleren Ellen Hillingsø er filmaktuel i den danske film Player, hvor hun spiller femme fatale-skurk med højt hår. Filmen blev optaget i Nice, hvor Ellen Hillingsø da lige joggede en tur på strandpromenaden efterfølgende – stadig med højt hår og tommetyk makeup.

Men selvom den 46-årige skuespiller går op i sit udseende, har hun sine meninger om de forskønnelser – fra silikone i brysterne til forstørrelse af læberne - vi får foretaget nu i kampen for at se yngre ud.

Læs også: Ellen Hillingsø om sin mand - "Vi er et supermatch"

- Vi tror, vi kan fikse tingene på den korte bane. Men jeg synes, livet har lært mig, at det er på den lange bane, det foregår. Man KAN ikke fikse tingene på den korte bane. Vi snyder os selv, når vi tror, vi kan undgå at se ud som 60-årige ved at få gjort ting. Fordi vi sørger over, at livet går. At ungdommen er slut. Jeg har ikke noget imod, at folk gør de ting. Det kan da også godt være, jeg selv vil gøre det en dag. Det er bare pinedød nødvendigt, at vi ved, HVORFOR vi gør det. Og ikke snyder os selv og tror, at vi ikke bliver gamle. For det GØR vi.

VORES SVAGHED
Selv siger Ellen Hillingsø, at hun ”selvfølgelig er forfængelig”. Og det er der heller ikke noget galt med, så længe vi er bevidste om vores forfængelighed.

- Selvfølgelig går jeg op i mit udseende. Det synes jeg heller ikke, der er noget galt i. Men det er ligesom i vores forfængelighed, vores svaghed ligger. Dér, vi hidser os mest op og er mest sårbare. Man skal bare være sig sin forfængelighed bevidst. Det er det, buddhisterne kalder for ego, siger Ellen Hillingsø.

Læs også: Bøger jeg husker: Sanne Søndergaard

Læs også