Demi Moore og Bruce Willis
Underholdning

Efter sygdom: Demi Moore deler rørende billede af Bruce Willis

27. maj 2022
Af Kicki Bengtsen
Foto: Mega
De to stjerner dannede par i en lang årrække og har tre børn sammen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at der stadig er masser af kærlighed mellem Demi Moore og Bruce Willis, selv om de to ikke har dannet par i over to årtier.

De to stjerner er sågar stadig så gode venner, at det var Demi Moore, der tilbage i marts delte den hjerteskærende nyhed om, at Bruce Willis måtte indstille sin karriere som følge af alvorlig sygdom.

Hvis man stadig skulle være i tvivl om Demi Moores kærlighed til sin eksmand gennem 13 år, så kan man nok godt lægge den tvivl til side nu.

I hvert fald har den 59-årige skuespillerinde netop delt et rørende billede på Instagram, hvor hun mindes deres tid sammen som par.

Billedet viser hende og den i dag 67-årige Bruce Willis på den røde løber til premieren på filmen "The Fifth Element" til Cannes Festival tilbage i 1997.

Dengang var de to vel nok kendt som værende stjerneparret over dem alle i Hollywood, og billedet har da også trukket ekstremt mange reaktioner allerede.

En af dem, der har reageret på billedet, er Bruce Willis' nuværende hustru, Emma Heming Willis.

– Alle de følelser, skriver hun efterfulgt af en hjerteemoji.

Emma Heming Willis og Bruce Willis blev gift i 2009 og har to døtre på syv og ni år sammen.

Demi Moore og Bruce Willis var gift fra 1987 til 2000, og de to har tre voksne døtre sammen.

Da Demi Moore delte choknyheden om Bruce Willis' karrierestop, fortalte hun, at han lider af afasi, som er en sygdom, der påvirker ens kognitive evner.

– Det er en virkelig vanskelig tid for vores familie, og vi er meget taknemmelige for jeres fortsatte kærlighed, skrev hun blandt andet i sit opslag, som kan ses i dets fulde herunder:

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også