https://imgix.femina.dk/2022-08-11/bachelorpar.jpg
Underholdning

Efter pausen: Nu er Bachelor-Philip og Frederikke blevet kærester

11. august 2022
Amalie Lindeburg
Foto: Kaspar Wenstrup
Han gav hende den sidste rose i "Bachelor", men Frederikke Victoria Olsen-Kludt og Philip Berg er først nu officielt blevet kærester

Sammen troppede Philip Berg og Frederikke Victoria Olsen-Kludt op til premieren på filmen "Alle for fire". Nu som kærester.

Det afslører parret overfor Ekstra Bladet, der mødte dem på den røde løber.

- Vi har ageret kærester hele vejen, jeg tror bare ikke, vi har haft brug for at sætte label på det, siger de til mediet.

Phillip og Frederikke kunne ellers afsløre i "Bachelor"-opfølgningen "Efter den sidste rose", at de havde taget en såkaldt pause fra hinanden.

Men søndag blev de altså enige om, at nu skulle de være kærester, afslører Philip.

Parret har da også brugt meget tid sammen, senest da de var på Smukfest, hvor alle "Bachelor"-deltagerne gav den gas til koncerterne sammen.

Men Frederikke og Philip er ikke de eneste, der har fundet melodien efter "Bachelor". Caroline Dan, der ellers ikke fandt kærligheden i Caribbean, fandt den til gengæld kort tid efter en sen aften i Aarhus.

Det var dog anderledes for den anden "Bachelor" Kasper Skak. Ham og Helena Witt, som han gav sin sidste rose, fandt nemlig hurtigt ud af, at de var de rigtige for hinanden. Og nu venter der store ting for parret.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også