Anders og Sebastian
Gift ved første blik

Efter "Gift ved første blik": Tætte venner

21. oktober 2022
af Camilla Maria Johansen, Benedikte Brix, Maria Hoang
Foto: DR/Snow Productions/Theis Mortensen
Sebastian og Anders fandt ikke kærligheden i det romantiske eksperiment, dog er de forblevet gode venner.

– Jeg er virkelig tilfreds med mit match, også selv om det ikke blev til kærlighed. Jeg kunne se matchet hele vejen igennem, og i dag kan vi også stadig se, hvorfor der var potentiale for et forhold, fortæller Anders Reinholdt Jonssen, 35, til Se og Hør.

Han og Sebastian Søvsø, 30, fortæller begge, at de i dag er meget tætte venner, der drikker øl, spiller tennis og tager i byen sammen, efter ægteskabet gik i vasken.

Efter at have deltaget i DR's kærlighedseksperiment er de dog ikke andet end det: Venner.

– Vi har et rigtig godt og tæt forhold, og vi taler meget ofte sammen. Så der har været en stor udvikling i vores relation. Da programmet sluttede, kunne vi begge trække vejret, fordi vi slap for at være i det pres, der er ved at deltage. Det har gjort, at vi er kommet tættere på hinanden, siger Anders.

Sebastian
– Det er virkelig rart at kunne forblive venner. Det var vigtigt for mig, lyder det fra Sebastian. Foto: Kasper Wenstrup

God afslutning

Sebastian er lettet over, hvor godt det er endt mellem ham og eksmanden:

– Det er virkelig rart at kunne forblive venner. Det var vigtigt for mig, når nu ægteskabet ikke blev til noget. Jeg frygtede, at vi ville ende som uvenner – det havde været en ærgerlig afslutning.

I "Gift ved første blik" gav Anders udtryk for, at han godt kunne tænke sig, at Sebastian viste interesse ved blandt andet at sende en besked en gang i mellem. Det føltes unaturligt for Sebastian, der dog er kommet efter det, siden parret blev skilt.

Anders
– Vi har et rigtig godt og tæt forhold, og vi taler meget ofte sammen, siger Anders. Foto: Søren Jul Lamberth

Nu skriver Sebastian hele tiden.

– Sebastian er verdens mest omsorgsfulde ven. Han spørger til mit nye job og ønsker mig held og lykke med ting, jeg skal, beretter Anders.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også