Ed Sheeran
Underholdning

Ed Sheeran troede, han var homoseksuel som ung: "Jeg har en tydelig feminin side"

1. november 2021
af Mariah Leitisstein, Se og Hør, Redaktionen
Foto: Mega
Som helt ung var den britiske sanger var mere eller mindre overbevist om, at han var homoseksuel. Nu fortæller han, hvad der fik ham til at tænke det.

Denne artikel blev første gang udgivet hos Se og Hør.

Det kan godt være, at Ed Sheeran i skrivende stund er gift med en kvinde, som han også har barn med.

Men da den nu 30-årige "Bad Habits"-sanger var yngre, troede han faktisk, at han var til mænd.

Det fortæller den Grammy-vindende musiker i et nyt interview med den hollandske podcast "Man Man Man".

I interviewet forklarer Ed Sheeran, at han aldrig har følt sig "voldsomt maskulin", og at han aldrig har været glad for de såkaldt stereotypiske mandeting såsom biler og store maskiner.

– Jeg har en tydelig feminim side, der går til et punkt, hvor jeg som barn troede, at jeg var homoseksuel i et stykke tid, siger han.

Senere er han kommet frem til, at det ikke er et spørgsmål om seksualitet, men at han blot skal omfavne de sider af ham selv. Og det kan man kun støtte op om.

– Jeg har helt klart en stor feminin side. Jeg elsker musicals, jeg elsker popmusik, jeg elsker Britney Spears. Min maskuline side stopper nok ved at drikke øl og se fodbold.

Og hvis vi lige skal blive i fodboldens verden et kort øjeblik, så fortæller den populære sanger, at han faktisk foretrækker at se kvindefodbold, hvis det endelig skal være.

Ed Sheeran

– Jeg har set det, og jeg var sådan: "Jeg ved ikke, hvorfor jeg ser herrefodbold, det her er meget bedre".

Det er ikke længe siden, at Ed Sheeran desværre måtte meddele sine mange fans, at han var nødsaget til at aflyse alle arrangementer og koncerter, fordi han var blevet ramt af coronavirus.

Han er lige nu aktuel med sit seneste album, "=".

Læs også