https://imgix.femina.dk/media/article/ditte_julie_0.png
Underholdning

For Ditte Julie var skilsmissen hendes største livskrise: "Jeg græd foran mine børn"

25. september 2020
af Christina Sander
Foto: Kaspar Wenstrup
Ditte Julie Jensen oplevede sin skilsmisse som den største livskrise, men det var også i den periode, hun fandt en ny, stor kærlighed.

Som mor vil man helst virke uovervindelig i sine børns øjne. Men for “Bagedyst”-stjernen Ditte Julie Jensen var den illusion umulig at opretholde, efter at hun sidste år blev skilt.

Det fortæller hun i det nyeste afsnit af “Mit livs overskrift”.

Græd foran børnene

Efter 11 års samliv og to års ægteskab valgte Ditte Julie Jensen og eks-manden Marck Topgaard nemlig at gå fra hinanden. Og selvom Ditte Julie følte sig overbevist om, at det var den rigtige beslutning, så var det svært at holde tårene tilbage.

Også foran børnene Karla, 7, og Albert, 4. Derfor traf hun en beslutning om, at i stedet for at forsøge at skjule sorgen for børnene, så ville hun dele den med dem.

I videoen kan du høre, hvilke tanker Ditte Julie fortælle om, hvilke tanker hun gjorde sig om at græde foran børnene:

Kærligheden spirede

Selvom hun stod midt i sit livs krise, oplevede den tidligere semifinalist i “Den store bagedyst”, at kærligheden godt kunne spire.

I dag bor Ditte Julie sammen med sin nye kæreste, iværksætteren Joakim Skak. De to har fundet en lejlighed sammen ved Amagerstrandpark.

I videoen løfter Ditte Julie sløret for, hvordan de to mødte hinanden, og hvordan Joakim Skak har håndteret at blive bonusfar for hendes to børn:

Se hele interviewet med Ditte Julie i videoen her:

Læs også