Paradise sæson 2
Annonce
Underholdning

Disse reality-serier glæder vi os til at streame gratis dette efterår

10. november 2022
Annonce for Pluto TV
Reality-tv er måske vores favorit guilty pleasure, og når efterårsmørket sænker sig, er der ikke noget bedre end at slænge sig i sofaen og give sig hen til slå hjernen fra-underholdning. Her giver vi dig de reality-serier, vi har tænkt os at streame dette efterår – og som kan ses helt gratis.
pluto logo

Er du også blevet ramt af sæsonens vindpust og mørke aftener, ved du, at det er tid til at gå i sofahi og streame de bedste serier. Selv om vi ikke helt vil indrømme det, så er reality-tv altså bare den ultimative slå hjernen fra-afslapning.

Timevis af ophedet drama, hemmelige romancer og skæve karakterer, vi kan grine både med og af, er lige det, vi har brug for de aftener, hvor mørket falder på alt for tidligt.

Nogle af os har afmeldt flere streamingtjenester for også at kunne betale elregninger og inflationsdyre dagligvarer. Derfor har vi samlet vores bud på de bedste reality-serier, som du kan streame helt gratis lige nu. Og når du først er gået i gang, er det virkelig svært at stoppe igen.

Paradise sæson 2

Paradise sæson 2

De fleste af os har nok på et eller andet tidspunkt i livet siddet klinet til skærmen i det sekund, hvor den nye Paradise Hotel-sæson gik i luften. Det kan vi også nu, for netop i aften kan vi se det allerførste afsnit af den nye sæson af Paradise helt gratis.

I den nye sæson af Paradise glæder vi os til meget mere diversitet blandt deltagerne, for sidste år fik formatet en makeover, som i den grad klæder programmet. For anden gang kan vi se, at deltagerne danner par på tværs af køn til partnerceremonierne, og i denne sæson er der en bredere repræsentation af forskellige kønsidentiteter, seksualiteter, etniciteter og kropstyper.

Det betyder dog ikke, at det er slut med taktik, drama, mistillid og store følelser. Deltagerne flytter ind på hotellet som døde, og herfra skal de kæmpe en intens kamp for at blive levende igen. Det betyder, at der fra starten er kamp om stolene, som vi kender det fra tidligere sæsoner. Vil deltagerne vælge stolen eller sin partner? På Paradise handler det nemlig altid om det svære valg mellem at spille taktisk eller med hjertet på vejen mod den halve million.

I denne sæson er deltagerne flyttet ind på et nyt, lækkert hotel i Mexico, og vi glæder os til at følge med, når de danner venskaber for livet over latindans, poolhygge, håndværksudfordringer, ballondart og endda en interrailtur.

Du kan se det første afsnit af den helt nye sæson af Paradise på Pluto TV, hvor du hverken behøver abonnement eller login. Der bliver lagt et nyt afsnit op på Pluto TV kl. 22.00 hver tirsdag, onsdag og torsdag de næste mange uger.

Robinson

Robinson: Sæson 22

Vi kender værten, og vi kender formatet. For 23. gang vender Robinson Ekspeditionen tilbage til skærmen – og endnu engang sluger vi det råt. For hvorfor lave om på et koncept, der bare fungerer sæson efter sæson?

De 22 deltagere fordelt på hold Nord og hold Syd skal under Jakob Kjeldbjergs hårde hånd gennem dødsstrider og dyster om udholdenhed, balance, styrke og kondition.

Der er en halv million kroner på spil, og det betyder, at de taktiske overvejelser er i centrum. Som altid bliver deltagerne sorteret fra, som spillet udfolder sig, og gennem både fysisk og psykisk pres, ekstreme udfordringer, alliancedannelse og øråd handler det om at være den sidste, der står tilbage.

Du kan allerede finde 14 afsnit af den nye Robinson-sæson helt gratis på Pluto TV, og når du er færdig med dem, kan du glæde dig til et nyt afsnit hver mandag.

Luksusfælden

Luksusfælden: Sæson 29

De fleste af os kunne nok bruge et økonomisk råd eller to i disse tider. Måske kunne du også bruge et godt grin. Luksusfælden giver dig begge dele i sæson 29, hvor du vanen tro kan møde en række danskere, der har brug for hjælp til at råde bod på budgettet.

I år står hele syv eksperter klar til at hjælpe deltagerne med deres rodede økonomi. En af dem er Birgitte fra Vejle, som er ramt af en fødselsdepression og har brugt over 20.000 kroner på Candy-Crush. Vi møder også Ulla og Jan, som efter at have været udsat for økonomisk svindel har måttet bede datteren om hjælp til huslejen.

Om det imponerende eksperthold kan få den økonomiske situation vendt for deltagerne, kan du finde ud af hver tirsdag på Pluto TV. Her ligger allerede 10 afsnit, du kan tage fat på.

Ex on the beach

Ex on the beach US: Sæson 5

Er du en af dem, som har slugt de danske sæsoner af Ex On The Beach råt? Så kan vi glæde dig med, at du nu kan få en helt ny runde drama og intriger i den amerikanske udgave af det populære program.

I Ex On The Beach flytter deltagerne ind i en fantastisk villa, hvor der venter dem et ophold i paradisisk luksus. Det er selvfølgelig kun, hvis de får lov til at blive, og det bestemmer den drilske tablet, der med et enkelt “pling” kan sende en deltager hjem.

Og så er der jo den velkendte twist, at tabletten også kan melde, at en deltagers eks er på vej mod villaen, hvilket ikke gør det hele mindre dramatisk. Det er, som om der ofte bliver skruet en tand op for dramaet og de store følelser i udlandet, og Ex On The Beach US er ingen undtagelse.

Du kan glæde dig til at møde velkendte ansigter fra realityprogrammer som Big Brother, Paradise Hotel, Love Island og Too Hot to Handle i sæson 5 af Ex On The Beach US. På Pluto TV finder du både den og tre andre sæsoner, så det er bare om at komme i gang.

Love Island UK

Love Island UK: Sæson 5

Var du en af dem, der fulgte med, da det danske Love Island rullede over skærmen, så er det nu, du skal spidse ører. I det britiske Love Island står den nemlig på seks ugers hed kærlighed, sengeskift og hjerteknusende brud.

Det hele foregår i en fantastisk villa på skønne Mallorca, hvor deltagerne kæmper om en præmie på 50.000 pund.

Det særlige ved Love Island er, at seerne via en app stemmer om, hvem der skal have lov til at blive i villaen, og hvilke par der må få lidt alenetid. For at overleve i programmet er det nemlig vigtigt, at deltagerne danner par med hinanden. It’s all about love.

Du kan finde fem sæsoner af det populære Love Island UK på Pluto TV, så der er mange timers intrigefyldt bingewatching i vente til dit efterår.

jersey shore

Både nye og gamle favoritserier fra MTV

Hvor nødigt vi end vil indrømme det, savner vi de ubekymrede eftermiddage i 00'erne, vi brugte sammen med realitystjernerne fra MTV-serierne. Henslængt i sofaen kunne vi bruge timevis, mens vi fulgte med i alt fra Jersey Shore til Teen Mom. Vi har grinet og grædt med Lauren og de andre fra The Hills – for ikke at tale om alle de gode (og mindre gode) tips til garderoben, vi fik fra dem.

Den gode nyhed er, at der er hele tiden udkommer masser af nyt indhold fra MTV. Sidder du klinet til skærmen, når der er nye dokumentarprogrammer om folk, der har været udsat for svindel af deres kærester? Så vil du elske Catfish, en serie om to eksperter, der hjælper andre med at finde ud af, om deres internetkæreste er en catfish eller ej.

Savner du alle de gode MTV-klassikere? Du kan streame alle dine MTV-favoritter helt gratis på Pluto TV. Her udkommer alle de nyeste sæsoner af nyt MTV-indhold meget tæt på den amerikanske premieredato. Ved du ikke, hvad du skal kaste dig over (der er jo så mange gode!), kan du også finde en MTV-kanal, du kan sætte på, så der er ingen undskyldning for ikke at gå i vinterhi og bingewatche hele dagen.

Pluto TV

På Pluto TV kan du se over 5.000 timers underholdning i form af film og serier on-demand, lige når du har lyst. Pluto TV har en lang række filmklassikere, serier fra flere årtier samt helt nye film, serier og underholdning fra hele verden.

Pluto TV har også over 100 kanaler med forskellige temaer – fra de største realityshows og livsstilsprogrammer til filmkanaler i alle genrer samt sport, nyheder, musik og underholdning.

Download Pluto TV-appen eller stream fra dit smart-tv, fra din computer, tablet eller telefon – helt uden oprettelse eller login.

Find det hele her.

Læs også