And just like that
Underholdning

Det er officielt: Der kommer en sæson 3 af "And Just Like That"

23. august 2023
Af Rose Maria Boelsmand
Foto: HBO
Spørgsmålet er blot, hvor meget vi kommer til at se til Samantha Jones i tredje sæson.

Torsdag den 24. august 2023 ruller det sidste afsnit af "And Just Like That…" sæson to over skærmen - og det endda med den længe ventede cameo fra en vis Mrs. Cattrall, som bestemt er noget af det allermest spændende ved den aktuelle sæson.

Men som om spændingen til Kim Cattralls comeback i rollen som PR-bossen Samantha Jones ikke var nok, så er der netop blevet gydet ekstra spænding til bålet, idet produktionsselskabet bag serien, HBO (som nu blot hedder MAX), har bekræftet, at der kommer en tredje sæson af spinoff-serien.

And we couldn’t help but wonder… Mon vi kommer til at se mere til Samantha, efter hun flygtigt viser sit ansigt i finaleafsnittet af anden sæson? Rykker Carrie sine solidt funderede New York-rødder op og følger efter Aiden til et lykkeligt liv på landet i Virginia? Finder Che og Mirandas forhold et leje, hvor sårede følelser er en saga blot?

Spørgsmålene banker på, men en ting er sikkert: Svarene er på vej i sæson 3, hvis officielle premieredato endnu ikke er offenliggjort.

Denne artikel blev første gang bragt af Elle.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også