Kardashians i latex under modeugen i Paris
Underholdning

Denne video af Kardashian-søstrene går viralt

6. april 2020
af Angelica Martinsen, kk.no. Oversat af redaktionen
Foto: Scanpix.
1,5 millioner har set Kim Kardashian kæmpe ihærdigt for at iføre sig sin ultratætsiddende latexdragt.

I kendisverdenen ligger der meget prestige i mode. Unge stjerner higer efter at blive klædt på af store designere og modehuse, men kun nogle få får chancen for at gøre sin entré på den røde løber iført Versace, Gucci eller Chanel.

LÆS OGSÅ: Kourtney Kardashian hyldes for strækmærke-billede

Og når det kommer til at blive lagt mærke til, lader det til, at det allervigtigste sted at blive det, er under modeugen i Paris.

Her følger paparazzifotograferne nemlig stjernerne ekstra tæt, og de fotograferes ikke blot, når de ankommer til modeshows, men så godt som hele dagen - fra de sætter fødderne på det hotel, de skal bo, til de lægger sig på puden om aftenen.

LÆS OGSÅ: Denne datingserie har taget alle med storm

Kardashian-søstrenes outfit vakte opsigt

I år løb den kendistunge modeuge af stablen fra slutningen af februar til begyndelsen af mats. Blandt de kendte ansigter, som dukkede op, var den ’Little Women’-aktuelle Florence Pugh (24), Bella (23) og Gigi Hadid (24), Zoë Kravitz og Liv Tyler (42).

Men særligt to kvinder løb med opmærksomheden. Nemlig Kim Kardashian (39) og storesøsteren Kourtney Kardashian (40).

De berømte søstre skiftede under modeugen tøj flere gange om dagen, men specielt ét outfit vakte opsigt. For da duoen ankom i hver deres ultratætsiddende latexdragt fra Balmains efterårskollektion, var fotograferne mere end klar på at forevige øjeblikket.

Næsten umuligt at komme i dragterne

Når man ser billedet af de to søstre i de meget tætsiddende dragter, kan man levende forestille sig, hvor besværlige de må have været at komme i. Og nu får vi heldigvis syn for sagen.

I et promoveringsklip for ’Keeping Up With The Kardashians’ kommer vi nemlig med bag kulisserne, når den yngste af søstrene klæder sig på.

Her får hun hjælp af op til flere personer, som må hive, strække og rive for at få hende i den ekstremt tætsiddende Balmain-dragt.

LÆS OGSÅ: Kendisdatter: Kan du se, hvem hendes berømte forældre er?

Se det morsomme klip her:

Kurrer på tråden

Det ser ud til, at der er god stemning mellem de to søstre i Paris, men det er ingen hemmelighed, at forholdet har været igennem flere op- og nedture det seneste år.

Stridighederne mellem duoen bunder bl.a. i, at Kourtney har ønsket at trække sig lidt væk fra rampelyset og dele mindre af sit liv i familiens realityserie, mens Kim mener, at storesøsteren bare nyder fordelene ved at have Kardashian-navnet – uden at ville arbejde for det.

LÆS OGSÅ: Mord og store katte: Derfor ser alle Tiger King lige nu

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også