https://imgix.femina.dk/media/f5d0be7b083b4f39b014ce2de8194ea4.jpg
Underholdning

Claes Bang: ’Det er både fantastisk og flovt at blive friet til’

20. april 2010
af Maja Rosasco
Skuespiller Claes Bang har et godt år. Hans drøm om at udgive et album går i opfyldelse. Og så skal han giftes! Læs, hvad han tænker om sin pladedebut og dét at skulle giftes til september

Jeg synes for alvor, jeg stemplede ind som skuespiller, da jeg lavede en monolog over Jan Guillous bog Ondskab i 2002. Den har fulgt mig lige siden. Men det store folkelige gennembrud fik jeg nok, da jeg var med i Anna Pihl.

Læs også: Én af verdens mest sexede mænd - Jude Law

Opkaldt efter gammelt Bowie-nummer
Jeg valgte at kalde mit musikprojekt 'This Is Not America', for at undgå at folk skulle sige: 'Ej, nu tror ham spaden fra den dér tv-serie også, at han kan spille musik'. Så jeg gjorde mig helt vildt hemmelig og valgte at gøre titlen på et gammelt Bowie-nummer til mit kunstnernavn. Jeg ville gerne have, at folk skulle høre musikken uden at tage stilling til afsenderen.
Siden har jeg fået masser af god respons på musikken og haft tre numre i rotation på P3.

Kæresten friede til ham
Min kæreste friede til mig nytårsaften for to år siden, og der gik lang tid, inden vi fik gjort noget praktisk ved det. Nu har vi fået sat dato på, så nu begynder det at blive mere og mere virkeligt. Det er fantastisk. Det var både fantastisk og flovt at blive friet til. Det er jo per konvention manden, der frier, så det var jo lidt pinligt, at hun kom mig i forkøbet. Jeg havde sovet i timen. Det var ikke, fordi det var helt fremmed for mig, jeg havde bare ikke tænkt det ud i praksis endnu.

Læs også: Den ultimative genleman - Colin Firth

Papbedstefar
Det har taget tid at finde min plads i forhold til min kærestes to døtre på 11 og 23 år, men det fungerer rigtig godt nu. Jeg er meget glad for hendes børn, og den ældste har også gjort mig til papbedstefar. Det, selv at få børn, har aldrig rigtig presset sig på. Det er ikke noget, jeg tænker over, medmindre folk spørger. Det har bare aldrig meldt sig i min krop, men at der er kommet børn ind i mit liv nu, ser jeg som en stor gave.

Læs om flere skønne mænd på www.elle.dk

Om Claes Bang
Claes Bang (f. 28. april 1967) blev uddannet fra Statens Teaterskole i 1996.
Han blev for alvor kendt, da han spillede med i tv-serien Anna Pihl.
De seneste par år har han sideløbende lavet musik under
kunstnernavnet 'This Is Not America', og den 7. april udkommer han med
sit første album, Dislocated. Desuden er han aktuel i forestillingen Sauna,
som spiller på Får 302 fra den 6. april. Privat danner han par med
makeupartist Lis Louis-Jensen, og de skal giftes til september.

Relevante links

Renée Toft Simonsen
Bytte dele guide
https://imgix.femina.dk/legacy/media/3fc0180503ad49bbb9f9b58caab84864.jpg

Læs også