https://imgix.femina.dk/media/article/1432-chrichri-nyt-webunivers.jpg
Underholdning

Christiane Schaumburg-Müller O’Connor lancerer nyt webunivers

4. august 2014
af Redaktionen
Få masser af modeguides, skønhedstips og inspiration, når ChriChri.dk går i luften d. 4. august.

Mode, skønhed, opskrifter, guides, debatindlæg, klummer og interviews. Det er noget af det, du kan finde på ChriChri.dk. Siden går i luften mandag d. 4. august 2014 og er en platform, hvor brugerne kan få guides og tips fra Christiane og et hold af eksperter eller selv give råd til andre brugere.

- Jeg deler ud af mine passioner, livsglæde og interesser. Lad jer inspirere af mig og min viden ligesom jeg selv ønsker at lade mig inspirere af jer brugere og ikke mindst give jer en platform, hvor vi kan dele tips og råd med hinanden, siger Christiane S-M O’Connor i en pressemeddelelse om chrichri.dk.

Chrichri.dk: Både det lette og det tunge

På ChriChri kan du finde råd og inspiration og få en hjælpende hånd med på vejen med alt fra skønhed, garderobevalg til sund livsstil og gode bøger og restauranter. ChriChri er delt op i to farver. Lyserød og rød. Den lyserøde farve symboliserer let fordøjeligt indhold som skønhed, mode og nye opskrifter, der er gode breaks fra hverdagen. Den røde farve symboliserer lidt tungere emner som debatindlæg, klummer og interviews.

- Jeg har altid haft et ben i hver lejr. Jeg er et mix af begge farver, de er en del af mig, og jeg ville ikke have ønsket det anderledes. Jeg interesserer mig for samfundsdebatter og den nye neglelakfarve fra Chanel. Jeg er ikke bange for at fejle, og jeg er ikke bange for lytte. Jeg ved ikke noget om alting - overhovedet - og er ikke bange for at sige det højt, for måske dem, jeg siger det til, ved noget om det og kan lære mig noget, forklarer Christiane.

Med til at bidrage til chrichri.dk er fitness-ekspert Anne Bech, makeupartist Nicci Welsh, madskribent Cecilie Sofie Svensson og Christianes personlige stylist Kim Grenaa.

Besøg chrichri.dk her

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller: Jeg gik ned med mavesår og stress

Læs også