Christiane Schaumburg-Müller
Underholdning

Christiane Schaumburg-Müller er blevet gift. Og afslører spændende bryllupsplaner

2. marts 2023
Af Signe Frederikke Pedersen, Sara Nørgaard
Foto: Christiane Schaumburg-Müllers Instagram
Den smukke, hvide silkesag er ikke den eneste kjole, som Christiane kommer til at iføre sig på sin store dag.

Artiklen blev først bragt hos Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Har man fulgt med i Christiane Schaumburg-Müllers liv gennem særligt de sociale medier, så ved man, at der aldrig mangler noget.

Især når de store livsbegivenheder skal markeres.

Uanset om det er en rund fødselsdagsfejring med privatfly til Lapland, en polterabend i sneklædte Norge eller en kærlighedstur til Anguilla.

når den 41-årige Christiane Schaumburg-Müller i dag står brud, så er det selvfølgelig mere end bare én bryllupskjole i pipeline.

Det afslører hun over for Se og Hør.

En mystisk middagskjole

I en sms sendt direkte fra festlighederne løfter den tidligere tv-værtinde (brude)sløret for sine tøjskift i løbet af den store dag, og indikerer således, at hun vil skifte til en anden kjole under selve middagen.

Hvordan outfittet tager sig ud, vil kun tiden vise …

Torsdag eftermiddag afslørede Christiane endeligt, at hun Daniel Åxman havde valgt datoen 02.03.2023, og at de nu var erklæret ægtefolk på Gentofte Rådhus af borgmester Michael Fenger.

Her var Christiane iført en fjerbesat silkekjole med elegant halterneck. Hun bar desuden en buket af orkidéer og diamantsmykker.

Skoene var gyldne på rådhusets trappe, men tidligere har man kunnet snuse lidt rundt i den nygifte kvindes bryllupsforberedelser, og her bemærker den kvikke følger nok et par perlebesatte sko.

Meget kunne tyde på, at vi har et (eller flere) skift i vente, mens hendes bryllupsfest skrider frem.

Op til i dag har Christiane holdt tæt med detaljerne om brylluppet, som altså på ganske overraskende vis kom til at stå torsdag. Dog har hun indrømmet, at planerne er et todelt bryllup:

– Tankerne lige nu er, at vi med al sandsynlighed kommer til at dele det i to. Civilt og religiøst, skrev hun i en spørgerunde på Instagram, før hun kastede endnu en luns til sine nysgerrige følgere, der spurgte, hvor de to havde tænkt sig at sige ja til hinanden.

– Danmark og udlandet.

Læs også