https://imgix.femina.dk/2022-12-16/20220405-214941-L-6000x4000ma.jpg
Underholdning

Caroline Wozniacki debuterer som tv-vært og fuldender kvindelig værtstrio

16. december 2022
Af Signe Larsen
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Ved DR Sportens store show og prisuddeling 'Sport 2022' skal den tidligere tennisspiller styre slagets gang sammen med to andre kvindelige sportsværter.

DR’s store sportsshow ‘Sport 2022’, der hylder sportens stjerner og de største sportspræstationer, vender tilbage 7. januar 2023.

Denne gang får DR Sportens værter Tina Müller og Josefine Høgh selskab af Caroline Wozniacki, der dermed debuterer som tv-vært. Det skriver DR.

Vi er vant til at se Caroline Wozniacki på skærmen, men det plejer at være på banen, hvor hun er kendt som Danmarks tennisstjerne og bedst rangerede dansker gennem tiderne.

– Jeg ser virkelig frem til at være en del sportsshowet og prøve mig selv af som vært for første gang. Det bliver virkelig spændende, og samtidig føler jeg mig meget tryg ved at gøre det sammen med dygtige folk omkring mig som Josefine og Tina, siger Wozniacki til DR.

Tina Müller og Josefine Høgh har sammen været værter ved showet før, men denne gang udvider de altså holdet.

På sin Instagram-profil, hvor tennisstjernen har 1,3 millioner følgere, har Wozniacki lagt en video op, hvor hun deler den glædelige nyhed.

“Hej alle sammen, der er noget, jeg virkelig har glædet mig til at fortælle jer. Jeg skal være medvært til DR’s store sportsshow med de her to fantastiske kvinder.”

I videoen siger Josefine Høgh og Tina Müller efterfølgende, at de glæder sig helt vildt til at få hende med ombord.

De tre værter kommer til at se tilbage på et år med blandt andet Tour de France på dansk jord og Jonas Vingegaards sejr, Viktor Axelsens VM for anden gang, Anne Marie Rindoms tredje VM-titel i sin bådklasse og meget mere, skriver DR.

Læs også