Camille Jones
Underholdning

Camille Jones: "Jeg vil hellere have børn alene end med den forkerte mand"

14. september 2012
af Tine Bendixen Redigeret af Charlotte Hallbæck
Foto: Sif Meincke
Camille Jones ER faktisk blevet 39. Og det er gået op for hende at det snart er sidste udkald, hvis hun skal have børn. Men hellere som alenemor end sammen med den forkerte mand, mener Camille Jones

Camille Jones er blevet 39. Hun har haft stor succes som sanger, har rejst verden rundt, og denne sommer er gået med TV2-koncerter, hvor hun bl.a. sang sit og Steffen Brandts nummer "En verden perfekt". Lige nu har Camille Jones gang i singlen "Tro, håb og kærlighed." Den første af flere, der kommer i dryp.

Hvad fylder mest i dit liv Camille Jones - tro, håb eller kærlighed?

- Hm … kærlighed, tror jeg. Det er bare en fantastisk følelse. Noget, man aldrig bliver træt af. Og noget, som jeg i hvert fald har brug for, siger Camille Jones.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/19df9ae371ed47bb978617dcc85ae438.jpg

Hvem giver dig kærlighed?

- Det første, der popper frem, ud over familie og venner: Mine to niecer. Hvis den form for ubetinget kærlighed er bare en skygge af, hvordan det er selv at have børn, så bliver jeg nødt til at prøve det. Det er for vildt, siger Camille Jones begejstret.

Er det (børn, red.) noget, du tænker over?

- Det bli'r man da nødt til. Så det gør jeg. Selv om jeg godt kunne tænke mig bare at dele det med mig selv og mine nærmeste, ville det være totalt utroværdigt at sige andet. Men jeg har ingen kæreste p.t. Så bliver tanken en lille smule uoverskuelig, erkender Camille Jones.

Det kræver ligesom en mand?

- Det kræver i hvert fald NOGET fra en mand. Jeg kan ikke løbe fra, at hvis det skal være, så skal det være inden for en overskuelig fremtid, siger Camille Jones.

Camille Jones har ventet længe

Camille Jones har ventet. Længe. Ligesom masser af andre danske kvinder.

- Vi vil gerne have karriere, og så begynder det med børn måske at virke som en hindring, siger Camille Jones og forsætter:
Der er så mange ting, man som kvinde gerne vil, og som man godt kan. Så går årene. Jeg tror heller ikke, man stiller sig helt tilfreds, hvis man ikke er sammen med den rigtige mand. Men - undskyld mig - det er man meget sjældent. Jeg tror, vi er mere tilbøjelige til at trække stikket nu, end dengang man var på røven, hvis man gjorde det. Man affandt sig med lidt mere. Så var det ham, det blev, og så fik man nogle børn. Nu er det: "Nej, du er heller ikke god nok, og du er heller ikke god nok, og hov nu bliver jeg sgu da 39!", siger Camille Jones og fortsætter:

- Jeg er først begyndt at tænke på børn inden for det sidste par år. Jeg vil helt ærligt også hellere have børn selv end have dem med en, hvor jeg tænker mig et andet sted hen, når jeg sidder med ham på tomandshånd. Jeg er meget en typisk selvstændig kvinde af tiden. Men jeg har altså også haft kærester, hvor jeg har haft det sådan lidt "Uaarh, det er bare ikke lige dig." Jeg synes, det æder én op indefra. Altså … hellere alene end ikke sammen med den rigtige. Der er selvfølgelig altid en masse ting, som bare ikke er optimale. Og det er aldrig små ting. Der er altid nogle kæmpe kameler, man skal sluge. Men man ved sgu godt, om man har et fundament. Om der er noget, man synes om, som er mere end respekt, slutter stjernen Camille Jones.

Læs også