Britney Spears og Sam Ashgari
Underholdning

Britney Spears er blevet gift – og gæstelisten var vild

10. juni 2022
Af Maria Hoang
Foto: Scanpix
Nok var hendes egen far, mor og søster ikke inviteret til eventyrbrylluppet, men det skortede bestemt ikke med yderst velkendte navne til popprinsessens store dag

Der var dømt eventyrstemning, da Britney Spears torsdag blev gift med Sam Ashgari.

Den 40-årige popstjerne gav sit ja under en intim ceremoni i sit hjem i L.A., og gæstelisten var fyldt med yderst velkendte navne og ansigter.

Britneys bryllup, der er hendes tredje, var i Hollywood-skala en mindre affære. Ifølge People var der inviteret i omegnen af 60 gæster, og Britneys egen far, mor og søster var ikke blandt gæsterne.

Page Six beretter, at den eneste fra Spears' nærmeste familie, der var med til festlighederne, var hendes bror Bryan Spears. Også Britneys advokat Mathew Rosengart samt hendes backup-dansere fra hendes Las Vegas-show var med til brylluppet.

Blandt de celebre navne var blandt andet Madonna, Drew Barrymore, Paris Hilton og stjernedesigneren Donatella Versace – internettet spekulerer allerede i, om det er den italienske luksusdesigner, der står bag Britneys brudekjole.

Drew Barrymore
En storsmilende Drew Barrymore er klar til Britneys kærlighedsfest.
Foto: Ritzau Scanpix
Donatella Versace
Donatella Versace ankom som den første - måske så hun kunne få helt styr på brudekjolen.
Foto: Mega
Paris Hilton
Paris Hilton blev selv gift tilbage i november 2021, og her er hun altså klar til Britneys bryllup.
Foto: Mega

Få timer inden den private ceremoni trængte Britney Spears eksmand ind på hendes ejendom ved at narre sig forbi sikkerhedsvagterne. Han er nu i politiets varetægt.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også