https://imgix.femina.dk/media/fc648e871f2f4ee2bcbfa1faef71b323.jpg
Underholdning

Bo Bech: Jeg elsker kvinder, der er gode til at være kvinder

27. januar 2012
af Andrea Bak
Foto: Tom Lindboe
Mød den karismatiske kok til en snak om det bedste ved kvinder og om, hvad mad og sex har tilfælles.

- Hvad er kvinders bedste kvalitet?

- Sådan kan det ikke gøres op. Det kan det bare ikke. Men hvis du sætter en pistol i tindingen på mig, vil jeg svare, at I har evnen til at tænke højt. Det er en kvalitet, jeg i den grad prøver at tyvstjæle. Samtidig er kvinder enormt intuitive. Og sanselige. Og dem, der er gode til at være kvinder: I love it! Dem, der er gode til at være kvinder, har ikke behov for at være mand, og de går ikke op i, hvem der skal gøre hvad, men simpelt hen bare slet og ret i at lade nogle ting falde naturligt. Der er ikke noget værre end en vag kvinde, som ikke kan tage initiativ, og som bare sidder og venter på, at man kommer hjem, så man kan underholde hende. Jeg elsker modstand, men jeg gider ikke, hvis det hele tiden skal være konkurrence.

- Hvad har mad og sex til fælles?

- Det er begge to ting, der kan blive tatoveret på din krop, uden at andre kan se det. Uanset om det er en god handling eller en dårlig handling, så tror jeg, du får en tatovering, når den handling sker. Den sætter sig i din krop, og så kan du gøre alt for at flygte fra den dårlige og alt for at hige efter den gode, ligesom du kan udforske og forsøge at gentage de gode oplevelser. På mange måder er det det samme med mad.

- Hvad serverer du helst for en kvinde?

- Jeg er så mærkværdigt indrettet, at jeg instinktivt får lyst til at gøre præcis det modsatte, når jeg sidder over for en person, der har nogle særlige forventninger til mig. Så jeg har slet ikke noget repertoire. Jeg serverer det, jeg selv har lyst til, og nogle dage er det en rugbrødsmad, og andre dage har man lyst til at stå og hygge ved køkkenbordet med en hurtig haps, og andre dage ringer jeg efter takeout.

- Hvad burde alle kvinder vide om mænd?

- At hvis de roser os en gang imellem, så vil vi løbe en maraton for dem. Jeg tror sådan set ikke, det har noget med mand eller kvinde at gøre. Jeg tror, at vi alle gerne vil ses og anerkendes. Når man oplever at blive set, så er man mere til stede, og man gør sig mere umage.

Martin Brygmann: Jeg drømte om at blive operasangerinde

Daniel Craig: Fra Bond til Blomqvist

Kend forskel på kærlighed og begær

Læs også