https://imgix.femina.dk/media/aa4a5304e0e2491383df193dac335422.jpg
Underholdning

Blærerøvens kone: "Han må godt fortælle om vores sexliv i tv"

19. april 2012
af Christina Forsberg
Foto: Carsten Seidel
Det kræver sin kvinde at være gift med Blærerøven. Mød Camilla Barner-Christensen og hør, hvordan hun tackler, at være gift med én af Danmarks mest kontroversielle mænd

Hvordan reagerede dine venner, da du for 12 år siden fortalte, du havde mødt Mads, bedre kendt som Blærerøven?
- Min bedste veninde prøvede ihærdigt at tale mig fra det og håbede, det bare var en kortvarig affære. Hun syntes, han var så anstrengende. Da jeg kunne mærke, at det var ved at blive alvorligt mellem os, skulle jeg nærmest overtale hende og hendes kæreste til overhovedet at møde ham. I dag er vi dog alle fine venner, og kæresten friede til hende under vores tredje parmiddag. Men jeg kunne tydeligt se, at mine venner havde gjort ekstra ud af mad og påklædning, da Mads skulle præsenteres for dem.

Hvilke reaktioner oplever du i dag?
- Jeg har kun oplevet positive og venlige henvendelser fra folk, måske fordi jeg ikke samler på dårlige oplevelser. I sommer kom Mads dog i stiv modvind efter en uheldig udtalelse om ofrene på Utøya, og selv om han undskyldte og prøvede at forklare, fik han trusler og havde slet ikke lyst til at gå uden for en dør. Jeg fik ham dog med på en lille tur til kiosken, som gik fint, og hurtigt fik han modet tilbage. Men hans åbne facon kan nogle gange skabe pudsige situationer. En dag var der en mor i børnenes skole, der sagde: "Camilla, du skal ikke være ked af det, sådan har min mand det
også." Jeg var ét stort spørgsmålstegn, indtil hun uddybede: "Ja, han synes heller ikke, han får nok sex ...". Det viste sig, at Mads havde været i "Go'morgen Danmark" og fortalt det til alle seerne, det havde jeg bare ikke set. Han havde også fortalt åbent i et program, at vi så porno, hvilket min far (!) blev konfronteret med af en af sine jagtvenner. Det var ret sjovt.

Men er det ikke også irriterende?
- Nej, for Mads siger ikke noget offentligt om vores forhold, uden at vi på et tidspunkt har haft snakken herhjemme. Jeg er selv tilhænger af ærlighed og kan sagtens finde på at spørge i en flok af mødre, hvordan de dog holder sexlivet i gang. Men jeg kan da godt mærke, at ikke alle er vant til sådan en åbenhed. Jeg elsker hans direkte facon og får også et kontant svar, hvis jeg spørger, om jeg er blevet for tyk til en kjole. Jeg bliver kun irriteret på Mads, hvis han glemmer at kommunikere derhjemme, blander sig i min madlavning, og så er vi ikke altid enige om oprydning og opdragelse.

Stjæler han billedet, når I er ude?
- Altså, hvis han har energien til det, er han så sjov og tryllebinder selskabet - indtil hovedretten. Så har han som regel spist for meget og bliver træt. Men jeg synes bare, det er skønt at se ham folde sig ud med alle sine talenter. Jeg fik dog ødelagt hans image som smart fyr, engang vi var på Café Victor. Jeg var kommet ud fra toilettet og havde ikke tjekket mit tøj, og først da jeg var gået gennem hele cafeen og havde sat mig, fandt jeg ud af at min mavedelle hang ud over nederdelen, og blusen sad oppe. Jeg var flad af grin og sagde til Mads, at nu havde han brugt 16 år på at skabe sig et image, og så kom jeg dér. Men han grinte nu også bare.

Hvad ville overraske folk om Mads?
- At han bedst kan lide gammel dansk mad, helst serveret på Rødby-Puttgarden- færgen, er meget følsom og kan lide folk, som de er. Og så har vi et åbent hjem med et rend af mennesker. For nylig bankede en mand på, og jeg bød ham indenfor til et glas vin, for jeg regnede med, det var én, Mads kendte. Mads hilste da også hjerteligt og bød ham på middag - og spurgte så, hvad han hed! Da gik det op for mig, at Mads troede, det var en af mine bekendte, mens jeg troede, det var en af hans. Manden ville nu bare have en autograf og sagde pænt nej til at spise med. Men sådan er det hos os, man kan altid bare komme forbi.

Læs også