Beverly Hills Ian Ziering og Jennie Garth
Underholdning

Beverly Hills-stjerner deler særlig kærlighedserklæring

24. marts 2023
Af Regitze Ørnstrup Christensen
Foto: Spelling Television/Album/Ritzau Scanpix
Det er over 30 år siden, "Beverly Hills 90210"-ungdomsserien løb over skærmen, men kærligheden er stadig intakt mellem Kelly og Steve.

Denne artikel blev første gang bragt af BILLED-BLADET. Dette er en redigeret version.

”Beverly Hills 90210” er utvivlsomt en af de mest succesfulde serier fra 90’erne, der måske i særdeleshed har betydet særligt meget for dem, der var teenagere, da serien trillede over skærmen.

Og selv om det er tæt på 33 år siden, vi første gang stiftede bekendtskab med Kelly, Brandon, Steve, Dylan, Brenda og David, så er det stadig en serie, der fylder meget i dag.

Sådan er det også for skuespillerne.

Instagram kan man nemlig se, at Ian Ziering, der spillede rollen Steve Sanders, i den grad stadig har tonsvis af kærlighed til sin serie-kærlighed Jennie Garth, der spillede Kelly Taylor.

Det viser han ved at dele et billede af de to sammen i noget, der ligner en flykabine. Her sidder de ved siden af hinanden, mens Jennie Garth tager en selfie af de to.

Til billedet – som Ian Ziering har delt – skriver han, at hun er hans selvvalgte søster, og at han elsker hende efterfulgt af hashtagget #chosensister.

Men det er altså ikke kun Ian Ziering, der deler ud af kærligheden. Under billedet har Jennie Garth nemlig kommenteret, at hun elsker ham.

Så selv om romancen blot er til stede i serien, er der altså masser af familiær kærlighed mellem de to tidligere kolleger – også 23 år efter at serien sluttede.

Du kan se det søde billede af de to "Beverly Hills"-stjerner lige her.

Læs også