Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Underholdning

"Bachelor"-kovending: Philip og Frederikke sammen igen

26. juli 2022
Af Anja Bruneskjold
Foto: TV-desk, Kaspar Wenstrup, privat og TV 2/Lotta Lemche
Det er kun en uge siden, at de allersidste "Bachelor"-roser blev delt ud.

I videoen ovenfor fortæller Philip Geisler Berg og Frederikke Olsen-Kludt om tiden efter "Bachelor".

Der var ikke et øje tørt, da de to "Bachelor"-fyre, Kasper Skak og Philip Geisler Berg, i sidste uge delte deres sidste roser ud til henholdsvis Helena og Frederikke.

Og mens Kasper og Helena efterfølgende er blevet kærester, og har planer om ganske snart at flytte sammen, så er det en helt anden historie for Philip og Frederikke. Eller hvad?

I "Bachelor"-opfølgningen "Efter den sidste rose" fortæller parret nemlig, at de på et tidspunkt blev enige om at "nulstille" det hele og stoppe med at ses.

"Bachelor"-vært Petra Nagel fisker i programmet efter at finde ud af, om kærligheden mellem de to med tiden kan vinde. Og her tyder alt på, at dét langt fra er sikkert.

Philip Geisler Berg, Frederikke Olsen-Kludt
Efter hjemkomsten fra Caribien besluttede parret sig for at få det hele lidt på afstand. Foto: Kaspar Wenstrup

Men det er, som om kærligheden alligevel blomstrer hos parret. For i videoen øverst i artiklen fortæller de en lidt anden historie:

– Situationen, som den er lige nu, er, at vi stadig er på god fod, vi snakker sammen – vi dater stadigvæk, forklarer Philip.

– Så vi er gået lidt tilbage i, hvad der var før, men det her pusterum har også sat nogle tanker i gang. Og det er ligesom, hvad vi er i lige nu, lyder det videre fra Philip, der desuden kalder parrets to ugers adskillelse for "sindssygt godt".

– Jeg tror, vi begge er meget enige om, at dating ikke er nemt – fordi der er så mange aspekter i det, forklarer han.

Faktisk var det besøget hos "Bachelor"-værten, Petra Nagel, der fik parret til at date på ny:

– Så var det, som om vi bare ikke stoppede med at være sammen. Så det var på en eller anden måde lidt atypisk. Vi plejer at være rigtig gode til at snakke om tingene, men jeg tror også, at man nogle gange kan snakke for meget i stedet for bare at være der, lyder det fra Frederikke.

I videoen i toppen af artiklen kan du se hele interviewet, hvor Philip og Frederikke fortæller, hvad der skete efter hjemkomsten fra Caribien.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Læs også