https://imgix.femina.dk/media/6408301cb62d467e8d66165afe436810.jpg
Underholdning

Annette Heick: Mit efternavn var et åg

8. juli 2010
af Susse Wassmann
Foto: Jens Rosenfeldt, All Over
Musicalaktuelle Annette Heick fortæller ærligt om at være provokerende lykkelig, at se Heick-trolden i øjnene, og om hendes livs kærlighed Jesper, som gerne må råflirte, så længe han ender hjemme hos hende

Annette går på scenen

Annette Heicks karriere har ført hende vidt omkring. Hun har været bl.a. sanger, TV-vært, journalist, brevkasseredaktør, forfatter, foredragsholder. Nu kan hun så tilføje "musicalstjerne" på visitkortet, for hun har netop fået hele to hovedroller - den ene i Det Ny Teaters opsætning af eventyrmusicalen "Wicked", den anden i genopsætningen af Østre Gasværk-succesen "Elsk mig i nat".

Annette Heick fisker sin kimende mobil op af sin taske på frokostrestauranten, hvor vi sidder. Hendes stemmeleje bliver lysere og blødere, da hun svarer.
- Det var bare Jesper, der ville fortælle mig, at han elsker mig, siger hun storsmilende efter at have afsluttet samtalen.

Heick mod resten af verden
Annette Heick er lykkelig, men sådan har det ikke altid været. For hun har været dér, hvor hun ikke har anet, hvad hun skulle stille op med sit liv.
- Helt frem til jeg var 28-29 år, følte jeg mest af alt, at mit efternavn var et åg. Derfor var jeg også helt vildt længe om at finde ud af, hvad jeg skulle, for jeg skulle i hvert fald ikke det samme som mine forældre! Jeg ved simpelt hen så meget om underholdning - på alle planer. Men det tog mig mange år at indrømme over for mig selv, at det var det, jeg ville.
Men du gjorde det alligevel?
- Ja. På et eller andet tidspunkt bliver man jo voksen og er nødt til at vende sig om og se trolden i øjnene, fortæller Annette.

Læs også: SPØRG FEMINA - brevkasse

Provokerende lykkelig
Med Keld og Hilda er det sådan, at enten elsker man dem, eller også hader man dem. Men Annette tror ikke, det handler om, hvad de laver.
- Det er, fordi mine forældre grundlæggende er et par meget lykkelige mennesker. Jeg er også et meget lykkeligt menneske, og jeg har fundet ud af, at lykke er noget af det mest provokerende. Det kan godt være, folk siger: "Ne-e-ej hvor er det dejligt for dig!" Men inderst inde tænker de: Røvhul! Men hvis nu det er det, jeg er? Hvorfor skal jeg så sige noget andet? siger Annette Heick.

Test dig selv: Er du en god kæreste?

Det frie forhold
Lykken findes også i hendes og Jespers forhold.
- Jeg er stadig forelsket i Jesper, og vores forhold er kun blevet stærkere.
Du har engang sagt, at det ikke generer dig, hvis Jesper råflirter med andre kvinder?
- Nej, jeg synes bare, det er lækkert, han flirter.
Flirter du også selv?
- Det gør jeg da. Men der er forskel på at flirte og lægge an på nogen. Men jeg kan da godt sige: Hold kæft hvor er du lækker. Hvis ikke jeg var gift, kunne jeg godt tage en tur i høet med dig! Det har Jesper da også helt sikkert sagt til en kvinde. Og det er helt okay. Så længe han kommer hjem til mig, slutter Annette.


Se også:

Sofie Gråbøl

Sofie Gråbøl:
Jeg er ikke
særlig markant

Lykkeligt par

7 trin til at redde
dit parforhold

Davida armbånd

Køb dette cool
armbånd i
feminashoppen.dk

Læs også