https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kendte/2013/01/1301-anne-louise-hassing-om-broeler-i-cannes/1301-anne-louise-hassing-2-copy.jpg
Underholdning

Anne Louise Hassing: Det gik helt galt i Cannes

15. januar 2013
af Mia Qvist Scheelsbeck
Foto: Tom Lindboe
Der var forvirring, og det betød, at skuespillerinden ikke var med på det vigtige billede

Skuespillerinden, som de fleste især kender som Ida i den populære DR-serie Krøniken, er aktuel i den prisbelønnede film 'Jagten'.

Anne Louise Hassing spiller moderen til den pige, der påstår, at børnehavepædagogen (Mads Mikkelsen) har misbrugt hende seksuelt. Til filmfestivalen i Cannes var hele holdet med, men det store problem for Anne Louise Hassing var, at hun gik glip at BILLEDET. Altså billedet af filmens skuespillere på den røde løber, som efterfølgende går verden rundt. Og som er meget vigtigt.

- Men der gik bare noget helt galt på grund af al den regn. Der var ikke noget med cocktails på promenaden, og det endte med, at nogle af os sad på et eller andet totalt kikset og gustent sted og kom for sent, da de andre stod linet op på den røde løber. Pludselig hørte jeg bare mit navn i højttaleren: 'Ann Louise 'assing,' og så blev jeg fanget på storskærmen helt forvirret. 'Fuck, vi skal med på det billede!' råbte jeg til Lars Ranthe, men de franske vagter holdt os tilbage. Den skulle altså lige ædes, forklarer Anne Louise Hassing i et interview med FEMINA.

Kollegaen fra Krøniken, Anders W. Berthelsen, nægter at gå til auditions. Læs, hvorfor han hader det, her
/Kendte/2012/12/1251-anders-w-berthelsen-om-at-gaa-til-audition.aspx

Et par dage i himlen og helvede

Det endte i stedet med et billede taget af agenten, hvor Anne Louise Hassing drivvåd går på den røde løber.

På trods af forvirringen kunne skuespillerinden og resten af holdet glæde sig over den store begejstring omkring filmen.

- Det var et par dage i himlen - og i regnvejr! Det bedste var, at folk jo stod op og klappede i 10 minutter, da de havde set filmen. Det værste var: At jeg ikke kom med på billedet, siger hun og indrømmer, at hun selvfølgelig er kommet over det.

Udover premieren på 'Jagten' er Anne Louise Hassing også aktuel med 'City Singler's 'Frækkere i 2'eren' samt filmen 'Goltzius and the Pelican Company'.

Skuespillerinden Helle Fagralid har brugt en dagbog som redskab til at udvikle sig selv. Læs, hvordan den gjorde en forskel her.

Læs også