https://imgix.femina.dk/media/56be47ee1fb44f70bfdb638acdff71ef.jpg
Underholdning

Anne Dorthe Tanderup

21. oktober 2009
af Line Baun Danielsen
Foto: Roberto Leoni
Anne Dorthe Tanderup er med i Line Baun Danielsens nye bog ”Verdens bedste mor”, som vi her bringer et uddrag fra
Efter en årrække som en af Danmarks mest feterede håndbolddarlings lever Anne Dorthe Tanderup i dag et tilbagetrukket liv i Schweiz med sin familie, som tæller mand og tre drenge. Hun vendte de nysgerrige medier ryggen, da hun efter OL i Atlanta i 1996 mødte cykelrytteren Bjarne Riis. Mens han lever et offentligt liv som cykelchef, trækker Anne Dorthe det store læs med familien, samtidig med at hun uddanner sig til kostvejleder.

- Jeg har aldrig haft en drøm om at blive mor. Det har aldrig været et behov for mig, og når jeg har set børn, så har det aldrig været mig, der skulle hen og røre ved dem. Alligevel har jeg altid sagt, at jeg gerne ville have tre børn. Selvom det var planlagt, så var det alligevel lidt: "Hov, så blev jeg gravid." Der er et år mellem dem alle tre, Cristian, Matias og Andreas. Og sådan er mit liv: 1, 2, 3, så er tingene overstået og videre.

Klik her, og vind bogen "Verdens bedste mor" af Line Baun Danielsen!

DE KENDTE MØDRE

Klik her, og læs om de bogen og de andre kendte mødre:

Verdens bedste mor
Pernille Aalund
Anne-Mette Rasmussen

ANNE DORTHE TANDERUP

Født 1972. Mor til Cristian (7 år) som 30-årig, Matias (5 år) som 31-årig og Andreas (4 år) som 33-årig. Papmor til 2: Thomas (17 år) og Jesper (19 år). Gift med Bjarne Riis. Uddannet markedsøkonom, tidligere professionel håndboldspiller, uddanner sig p.t. til kostvejleder.
Læs også