Underholdning

Andreas Bo. Tre ting, jeg synes er sjovt

1. maj 2017
af Johanne Klindt Gahrn
Foto: Lars H. Laursen
Danmarks ukronede konge af parodier Andreas Bo mener, at man skal være ærlig over for sig selv, når det kommer til humor, og elsker, når det er plat og overdrevet.

DISSE TRE TING FÅR ANDREAS BO TIL AT GRINE

  Den pladderromantiske … – Jeg elsker romantiske komedier. Der er en amerikansk film, der hedder She’s Out of My League, og den er bare enormt bedårende og sjov. Den handler om en ung, kikset fyr, der er røvcharmerende og som scorer en pige, der er out of his league. Det er en sød fortælling om en ung mand, der har et godt hjerte, og en køn pige, som egentlig bare søger lidt oprigtighed. Jeg er platromantiker, og jeg tuder, når jeg ser ”Det lille hus på prærien”, så det er lige mig, sådan noget.  
  Klassikeren … – Min all-time yndlingsfilm er Dum og dummere – både 1’eren og 2’eren, som jeg til hver en tid kan anbefale. Jeg har den holdning til humor, at du bliver nødt til at være ærlig med dig selv og sige, hvad du griner ad. Og det gør jeg gange hundrede af ”Dum og dummere”. Jeg elsker plat humor. Du skal lytte til dit sind, dit hjerte og din mave, og sige: Griner jeg, eller griner jeg ikke? Og så lade være med at tænke så meget over det. Jeg hader, når man siger: Less is more – jeg elsker overdrevet.   LÆS OGSÅ: 4 kendte mænd om kvinder: Dette er et turn-off   Den anderledes … – Det er en amerikansk podcast, som hedder My Dad Wrote a Porno. Det er en ung fyr, hvis far har skrevet en erotisk bog, og så læser han højt fra den sammen med nogle venner. Det synes jeg er ret sjovt. Det er et fedt eksempel på noget, som kommer ind fra højre, og som er lidt anderledes og overraskende. Det synes jeg er sejt.

Lige nu turnerer han landet rundt med sit tredje comedyshow FIFTI-FIFTI, der ser på, hvor meget tilfældet betyder i vores hverdag. Se tourplanen på Andreasbo.dk