andrea rudolph
Underholdning

Andrea Rudolph om sit sommerhus: ”Der sker noget, når jeg træder ind på matriklen”

15. august 2018
af Mette Bundgaard
Foto: PR og private
Skuldrene sænkes automatisk, når Andrea Rudolph flytter op i sit sommerhus i Vejby hvert år og bor i to måneder.

Hvor skal du holde sommerferie i år?

– Jeg skal holde sommerferie i mit sommerhus i Vejby ved Tisvilde. Jeg plejer at flytte derop til sankthans og bo der i to måneder. Der sker noget, når jeg træder ind på matriklen, skuldrene falder virkelig ned, og jeg er rigtig god til at slappe af, når jeg er der. Så glæder jeg mig virkelig meget til at skulle en tur til Fanø. Her skal vi besøge Alfred og Arthurs gudfædre. Isolde drømmer lidt om en tur på Oslo-færgen, så måske jeg tager hende med på sådan en tur.

Hvad rejser du ikke foruden?

– Jeg elsker min Save My Face-pude. Den sover jeg med hver aften – jeg kan slet ikke undvære den. Den gør, at jeg vågner op uden store soverynker i ansigtet.

Hvad gør du, når du rigtig skal forkæle dig selv?

– En ting, jeg glæder mig til hver sommer, er at havbade hver dag. Jeg tror, det er kombinationen af en lille smule alene-tid og følelsen af kroppen i vandet, som jeg elsker. Jeg gør det helst helt alene, inden resten af huset vågner. Morgengryet er så vidunderligt. Den stille, sprøde stemning, havet, roen. Jeg bader det samme sted hver dag, og det er nærmest et ritual for mig. Først laver jeg kaffe, som jeg tager med ned til vandet. Ofte er der sol tidligt om morgenen, og jeg får bare så meget energi af det.

Hvilket produkt er du allermest stolt af at have udviklet?

– Det er vores prisvindende solserie. For det er så svært at lave lækker solcreme, som kan det hele: Beskytte effektivt mod solens skadelige UVA- og UVB-stråler, og som har en lækker konsistens, som ikke fedter og ikke efterlader én hvid eller med forstoppede porer. Og som samtidig tilfører en masse pleje og ikke fylder én med skadelig kemi.

Hvad er dit mest uundværlige skønhedsprodukt?

Det er helt klart min Acai Facial Oil. Det er hele grundstenen i Rudolph Care. Både i vores filosofi og helt konkret som hovedingrediens. Vi støtter høsten af acaibær i Amazonas, og derved støtter vi beskyttelse af regnskoven. Olien er den rene luksus for min hud med sit ekstremt høje indhold af antioxidanter, vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer. Det er et af de produkter, som gør den mest synlige og mærkbare forskel for min hud. Da vi virkelig kæmpede for økonomisk overlevelse i Rudolph Care, tænkte jeg, at hvis vi måtte lukke, måtte jeg finde mig en måde at skaffe denne acai-olie. Den kan jeg ikke leve foruden.

LÆS OGSÅ: Lotte Svendsen: "Jeg har fandeme aldrig haft det bedre med mig selv, end jeg har lige nu"

Hvad har du altid med i toilettasken, når du rejser?

Min Mason Pearson-hårbørste!!

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Kærlighed og god sex!

LÆS OGSÅ: Bloggeren Maj My: "Jeg bruger den energi, andre bruger på karriere, på mine børn"

Andrea Rudolph, 41 år. Ejer af mærket Rudolph Care, der står for økologiske og bæredygtige skønhedsprodukter.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_4.png

Læs også