https://imgix.femina.dk/2022-12-29/20210908-115441-2-5304x7952ma.jpg
Underholdning

ALT gik galt, da Petra Nagel og kæresten tog på romantisk juleferie

29. december 2022
Af Kicki Bengtsen
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Alt, der kunne gå galt, gik galt, da Petra Nagel og kæresten skulle holde børnefri ferie på Færøerne.

Vi kender vist alle sammen godt det med at have så store forventninger til noget, at det er svært ikke at ende med at blive skuffet.

Det var vist også tilfældet for Petra Nagel og kæresten Asbjørn Munk, da de var et smut til Færøerne på en tidlig juleferie.

Her gik alt nemlig helt galt.

Det afslører den kendte tv-vært i et langt og humoristisk opslag på Instagram.

Her skriver hun blandt andet, at parret havde glædet sig gevaldigt til ferien, fordi de for første gang i årevis endelig skulle være børnefri i mere end 12 timer ad gangen.

Allerede da de nåede ud til lufthavnen, var uheldet dog ude.

Her blev deres fly nemlig aflyst på grund af en snestorm på Færøerne, og derfor blev deres første ferieovernatning på et "eksotisk lufthavnshotel i Aalborg," som hun kalder det.

Dagen efter var humøret dog stadig intakt hos Petra Nagel og kæresten, som forventningsfulde endelig kunne hoppe på flyet mod øgruppen i Atlanterhavet.

I hvert fald lige indtil deres fly måtte lande i Norge, da vejret på Færøerne stadig var for voldsomt.

Først halvandet døgn efter, de tog hjemmefra, lykkedes det parret at komme frem. Men her sluttede mareridtet ikke, da hotelværelset heller ikke just levede op til forventningerne.

– Der er ingen dør mellem seng og toilet, skriver Petra Nagel i sit opslag og fortsætter:

– Kun en glas (GLAS…!!)låge. Skønno efter 1000 timer i lufthavn og fly og pis mig i øjet, og man bare gerne vil sidde på tønden og have det lidt ensomt.

Og her begyndte humøret også for alvor at dale, da de endte i et dumt skænderi under et restaurantbesøg som følge af de mange nedture på kort tid.

De endte også med at køre fast i sneen, inden de formåede at komme i gennem de sidste par dage uden de store udfordringer (udover lidt gråvejr).

– Kan slet ikke vente på næste gang, vi skal afsted, lyder det da også fra tv-værten til slut i det morsomme opslag, som du kan læse i dets fulde herunder:

Læs også