https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1341-linse-kessler.jpg
Underholdning

Årets original: Linse Kessler

15. oktober 2013
af Isabella Hindkjær og Tine Bendixen
I en verden af gentagelser og kopivarer er der intet så skønt som en original. Én der prikker til det gængse og skiller sig ud fra flokken. Sådan én er Linse Kessler. Pigen fra Bryggen der bare ikke gad at finde sig i noget som helst. Vi har kåret Linse Kessler som en af årets originaler

Min barndom var meget fri. Der var ikke aftensmad klokken seks. Det var ned til mor på værtshuset og hente en tyver, og det var kinagrillen og to bøfsandwich. Men jeg vil ikke bytte min barndom for noget. [...] Jeg synes selv, jeg er blevet en dejlig person.

Ingen lærte mig noget om grænser. Så jeg lavede dem selv. Men min klasselærer, som betød meget for mig, sagde: ”Du kan ikke gå og slå folk, så er der ingen, der kan lide dig, Lenina ...”. Jeg blev – lidt – bedre til at lade være. Men jeg gad bare ikke finde mig i noget som helst.

– Nogle fra min gamle klasse endte dér (på Islands Brygges gadehjørner, red.). Frank står dernede og drikker. Rundt om hjørnet bor Jesper, han er blevet buschauffør. Andre er døde. Jeg sidder og spiller TV-stjerne. Det er meget skægt, hvilken vej vi mennesker kommer til at gå ...

LÆS OGSÅ: Linse Kessler: Jeg er færdig med at slå

– Jeg har aldrig været trofast, før jeg mødte min tidligere kæreste. Jeg har altid været en værre én. [...] Har der været noget ”lækkert” ved siden af, så har jeg snuppet en tur dér. Og hvis det så var en rigtig god én, har jeg tænkt: Jeg tager en tur til! God sex for mig er en mand, der tager ordentligt fat, og som ikke er forskrækket over mine store bryster. Det er én, der tør tage styringen lidt, for ellers gør jeg det bare.

– Synet af en mand skal få mig til at tænke: Ham dér spiser vi! Men jeg har IKKE været min tidligere kæreste utro. ALDRIG. Fordi jeg elskede ham så højt. Der var ikke andre. Og han var så lækker. En 130 kilo tung bodybuilderdreng med det smukkeste fjæs i hele verden. Lidt små, men rigtig flotte tænder. Og godt veludstyret.

– Engang jeg havde smuglet hash, sad jeg seks måneder i isolation. Rigtig længe for en 18-årig pige. Uden fjernsyn eller nogen at tale med! For at skabe en struktureret dag lavede jeg ledningsholdere og julekalendere og tjente fem-seks øre stykket. Det gik, og jeg overlevede. Det er noget af det, der har gjort mig stærk. Jeg bestilte en eyeliner, en mascara og en rød læbestift i den rullende kiosk, der kom en gang om ugen. Så sad jeg dér med mit celle-arbejde og mine spejle, og når de åbnede døren med mad, lignede jeg et juletræ. Jeg overlevede på, at jeg selv syntes, jeg var vidunderlig.

– Jeg er SÅ selvglad. Når det altså gælder udseende. For selvglæden knækker lidt, hvis jeg for eksempel bliver puttet ind til en fin fest. Så skal jeg lige træde mig selv over tæerne et par gange og dreje mig ind på de mennesker: Hvordan charmer jeg dem? Men jeg kan godt

Læs også