https://imgix.femina.dk/storage_1/media/1338-maren-uthaug.jpg
Underholdning

5 hurtige til Maren Uthaug

23. september 2013
af Susse Wassmann
Maren Uthaugs første roman ”Og sådan blev det” er netop udkommet, og hver dag kan vi grine og græde med i hendes daglige tegneserie-stribe i Politiken. Maren elsker rødvin og hader mænd uden humor

Hvad laver du, når du ikke arbejder?
– Jeg elsker at drikke rødvin med mine venner. Af store, tunge glas. Jeg har nogle særlige venner, som jeg altid mødes med, og én, som jeg altid bliver skidefuld sammen med. Sidste gang cyklede jeg ind i huset, da jeg kom hjem ... det stod der lige pludselig. Men det sker max en gang om måneden. Altså at jeg drikker mig fuld. Ikke at jeg kører ind i huset.

LÆS MAREN UTHAUGS BLOG HER

Hvad er den største turn-off hos en mand?
– Mangel på humor er katastrofalt! Jeg kan leve med mange ting, men hvis ikke de kan spille bolden tilbage, er jeg den, der er gået. Eller hvis de konverserer. Det kan jeg blive RASENDE over! Den dér: Nå, hvad går du så og roder med? Eller: Hvor var du så henne i ferien? Sådan nogle spørgsmål, jeg ikke engang gider høre mig selv svare på.

Din skosamling består af fire par ..?
– Haha, ja, jeg køber kun sko, når den ene er gået i stykker. Og når jeg finder en pæn kjole, har jeg lyst til at købe én i hver farve – så har jeg da dem! Jeg vil skide på, hvilke mærker tingene er. Det eneste, jeg går op i, er chokolademærker. DEM kan jeg til gengæld.

LÆS OGSÅ: 3 hurtige til Sissel-Jo Gazan

Hvad er det værste ved parforholdet?
– At man ikke må have sex med andre. Prøv at høre: Da Michael og jeg gik fra hinanden, var planen 40 mænd på et år, og SÅ et forhold. Jeg nåede én. ÉN!

Det værste ved at være mor?
– At være så bundet, at mine vinger er stækkede. Jeg kan ikke rejse væk fra mine børn i længere tid ad gangen, så føler jeg mig amputeret. Og jeg er så misundelig på mænd, for de har ikke den. Min kæreste kan sagtens vade over indlandsisen i tre uger, hvor jeg ville bryde grædende sammen på dag fire. Og jeg så den ikke komme. Selvfølgelig opdagede jeg lidt ved den første, men så fik jeg alligevel nogle flere. Det er, fordi min kæreste, Smukke Allan, er så utrolig lækker. Men der er ingen af os, der har organisatorisk tæft, vi lever i kaos. Så at få nummer tre var det rene selvmord. Utroligt, at vi stadig er sammen og har det godt.

LÆS OGSÅ: 3 hurtige til Gun-Britt

Læs også