Underholdning

28 kendisser, du ikke vidste havde samme alder

af Freja Bang Lyngbo 12. juni 2020
Foto: The Mega Agency, Scanpix, Lars H Laursen, Ulrik Jantzen, Mathilde Schmidt, Runolfur, Niels Steen Andersen, Petra Kleis.
Det er ikke altid lige til at se, hvor gamle stjernerne egentlig er. Se her, hvilke kendisser kan fejre fødselsdag samme år.

Vi er vant til at se dem foran kameraet, på scenen og på den røde løber, men det er ikke altid lige til at se, hvor gamle stjernerne egentlig er.

Vidste du for eksempel, at både Serena Williams og Paris Hilton fylder fyrre næste gang?

Nedenfor har vi fundet 28 kendisser, der er lige gamle.

LÆS OGSÅ: Husker du Baby fra "Dirty Dancing"? Sådan ser hun ud i dag 

Beyoncé Knowles og Britney Spears

De to popmagere har åbenbart mere til fælles end at være benådet med en helt fantastisk sangstemme. De er nemlig begge født i 1981- 38 år gamle, er de.

Signe Lindkvist og Mille Dinesen

Den ene kan bl.a. skrive tv-vært og podcaster på sit CV. Den anden er succesfuld skuespillerinde i roller som bl.a. Rita og Nynne. Både Signe Lindkvist og Mille Dinesen er 46 år. 

Gwen Stefani og Jennifer Aniston

Både Gwen Stefani og Friends-skuespillerinden Jennifer Aniston er født i 1969. Jennifer fyldte 51 tilbage i februar, og Gwen fejrer sin fødselsdag i oktober.

Madonna og Ellen Degeneres

Den populære talk show-vært og "Like a virgin"-sangerinden er begge født i 1958. Ellen fyldte 62 år tilbage i januar, mens Madonna kan fejre sin fødselsdag i august.

Michelle Obama og Sandra Bullock

To smukke kvinder, der begge er født i 1964. Michelle Obama den 17. januar og Sandra Bullock den 26 juli. De har fyldt eller fylder således begge 56 i år.

Sarah Jessica Parker og Renée Toft Simonsen

"Sex and the city"-stjernen og feminas faste brevkasseredaktør har mere tilfælles end deres tykke, skinnende lokker. De er også begge født i år 1965 - Renéee i Randers og Sarah i Ohio. 

LÆS OGSÅ: Kan du se, hvem hendes verdensberømte mor er?

Olsen-tvillingerne og Lady Gaga

Både Mary Kate og Ashley Olsen og Lady Gaga er født i storbyen - tvillingerne i Los Angeles og Lady Gaga i New York. Og så er begge parter også lige fyldt fyldt 34 i år. 

Linse Kessler og Cynthia Nixon

Linse Kessler og Cynthia Nixon har kke umiddelbart så meget til fælles - lige på nær alderen. De er nemlig begge netop fyldt 54 i år.

Margrethe Vestager og Helena Christensen

Konkurrencekommisær i EU, Margrethe Vestager, og den verdenskendte supermodel Helena Christensen er begge født i 1968. Margrethe fyldte 52 i april, mens Helena må vente med at blive fejret til december.

Vigga Bro og Jane Fonda

De to smukke kvinder Vigga Bro og Jane Fonda er begge født i 1937. Vigga fylder 83 i oktober, Jane i december. 

Serena Williams og Paris Hilton

Grand Slam-vinderen Serena Williams og Paris Hilton er begge født i 1981, så næste år fylder de 40 - og hvor de stråler!

LÆS OGSÅ: Disse Hollywood-stjerner ligner hinanden på en prik

Adele og Vanessa Hudgens

Sangstjernen Adele fyldte 32 i maj, mens High School Musical-stjernen Vanessa Hudgens først fylder år i december. 

Renee Zellweger og Jennifer Lopez

Skuespillerinden og sangerinden har mere til fælles end en succesfuld karriere. 2020 er også året, hvor de begger fylder 51. Renee fyldte år i april, Jennifer i juli.

Cardi B og Selena Gomez

De er begge født i USA og er noget ved musikken - og så er de også lige gamle! Cardi B og Selena Gomez er nemlig begge 27 somre.

LÆS OGSÅ: 21 kendte kvinder med lige så kendte forældre