Katie Holmes og datteren Suri Cruise
Underholdning

12 kendisbørn, der ligner deres forældre på en prik!

af Josefine Gammelgaard 23. marts 2018
foto: All Over Press
Æblet falder ikke langt fra stammen – heller ikke Hollywood. Og det er svært ikke at misunde disse kendtes børn bare en lille smule for deres gode gener.

De kunne nemt gå for at være dobbeltgængere, men det er bare børn af kendte forældre, der har givet de gode gener videre med uhyggelig stor præcision. Kan Se billedgalleriet med 12 berømte forældre og børn, der ligner hinanden på en prik, og bedøm selv, om du kan se forskel.

Angelina Jolie & Shiloh Jolie Pitt

Med generne fra de forældre er det ikke så mærkeligt, at 11-årige Shiloh Jolie-Pitt allerede ligner en superstjerne. Hun har arvet sin mors smukke læber, men resten af sit udseende har hun fået fra sin far, Brad Pitt, som hun ligner på en prik! Shiloh er gentagne gange i mediernes søgelys, ikke bare på grund af sine kendte forældre, men også fordi hun bliver set i hættetrøjer, jakkesæt og store T-shirts og ønsker at blive kaldt John.

Cindy Crawford og Kaia Gerber

Supermodel avler selvfølgelig supermodel! Kaia Gerber bruger sine gode gener til at posere foran kameraet som sin mor, og blandt andet har den 16-årige model for nylig lyst catwalken op for Calvin Klein til New York Fashion Week 2018. 

 

David Beckham og Romeo Beckham

Der er vist ingen tvivl om, hvor Romeo Beckham har sit gode udseende fra! Selvom han kun er 15 år gammel, har Romeo allerede 1,3 millioner følgere på Instagram, men om det er på grund af et naturtalent inden for sociale medier eller sin berømte fodboldspiller far, David Beckham, er ikke til at vide. 

Demi Moore og Rumer Willis

Man kan godt se på Rumer Willis, at hun er datter af Demi Moore og Bruce Willis. Rumer Willis høstede da også massiv opmærksomhed, da hun et par år tilbage postede et billede på Instagram af sig selv og Demi Moore, hvor de ligner hinanden som to dråber vand! Rumer Willis, der nu er 29 år gammel, har fulgt skuespildrømmen ligesom sine stjerneforældre, og desuden har hun vundet den amerikanske udgave af Vild Med Dans.

 

Halle Berry og Nahla Aubry

Halle Berrys 10-årige datter Nahla er bedårende, men det er også svært ikke at være, når man har så smuk en mor. På trods af de mange nuttede billeder, der findes på nettet af Halle Berrys børn, forsøger Catwoman-stjernen så vidt muligt at holde dem ude af paparazziernes søgelys.

 

Jennifer Garner og Violet Affleck

Violet Affleck er en lyshåret miniatureudgave af sin smukke mor. Den unge skønhed er nu 12 år gammel, og det bliver spændende at se, om hun går i forældrene Jennifer Garners og Ben Afflecks skuespillerfodspor.

 

Julianne Moore og Liv Freundlich

Disse to skønheders røde hår gør det umuligt at misse, at de er mor og datter. Og den 15-årige Liv Freundlich følger da også stjernedrømmen ligesom sin Oscarvindende mor, Julianne Moore. I 2017 tog hun nemlig hul på modelkarrieren hos JCrew.

Katie Holmes og Suri Cruise

Kan du huske Katie Holmes rolle som den smukke Joey i Dawsons Creek? Så har du næsten et klart billede af datteren Suri Cruise, som er en kopi af sin mor som helt ung. Men 11-årige Suri er ikke blevet snydt helt for Tom Cruises gode gener og har arvet sin fars næse. Tom Cruise og Katie Holmes fik Suri i 2006, men er siden gået fra hinanden.

 

Kris Jenner, Kendall Jenner og Kylie Jenner

Hvis du har set tv de sidste 10 år, kan du næsten ikke have undgået realityserien om familien Kardashian-Jenner, der lever et dramafyldt liv. Udover det mørke hår, som går igen i hele Kardashian-Jenner-familien, så ligner Kendall og Kylie deres mor næsten uhyggelig meget i ansigtet. Der er fart på Jenner-søstrene, som siden deres reality-debut er nået langt med model- og designerkarriererne.

 

Reese Witherspoon og Ava Philippe

Reese Witherspoon og datteren Ava Philippe kunne være tvillingesøstre. Reese Witherspoon har bevæget sig langt siden Legally Blonde-filmene, og i øjeblikket kan du se hende i den anmelderroste tv-serie Big Little Lies, hvor hun blandt andre spiller over for Nicole Kidman. Og selvom hendes 18-årige datter endnu ikke er trådt ind i skuespillerverdenen, er hun meget kendt på de sociale medier, blandt andet Instagram, hvor hun har over en halv million følgere.  

 

Miley Cyrus og Tish Cyrus

Det er ikke svært at se, hvor Miley har sine smukke øjne fra. Og hvis mor Tish var hoppet i en lignende bondage-inspireret kjole, kunne de to være søstre. På trods af Mileys til tider udfordrende påklædning, er der ingen tvivl om, at hendes mor er meget stolt af hende. For nylig postede hun et Instagram-billede af sin datter, der optrådte til Grammy Awards med Elton John, hvor hun beskrev, hvor surrealistisk det var at se Miley optræde med den garvede musiker.