Stinne Bjerre med Knæk Cancer-blomst
Kultur

SØNDAG støtter Knæk Cancer

21. oktober 2018
af Stinne Bjerre og redaktionen.
Nu kan du købe årets Knæk Cancer-blomst der hvor du køber dit ugeblad. For sjette gang er Aller Media, som SØNDAG er en del af, nemlig samarbejdspartner på Knæk Cancer-kampagnen. Hør vores chefredaktør, Stinne Bjerre, fortælle mere her.

En skrækkelig sygdom

En venindes mor har fået fjernet begge sine bryster på grund af brystkræft. En god ven lever med nyrekræft på syvende år. En tidligere kollega opdagede selv, hun havde brystkræft – på trods af mammografi. Jeg er sikker på, at I, kære læsere, også meget hurtigt kan finde eksempler på kræftsygdomme i den nærmeste omgangskreds. For kræft er desværre en udbredt sygdom. Og nok derfor også en sygdom, som de fleste af os – med god grund – frygter at få. Selv vores bandeord fortæller om frygten for kræft. Vidste du for eksempel, at kraftedeme kommer af kræft æde mig, og kraftknuseme kommer af kræft knuse mig, altså besværgelser?

Heldigvis forskes der meget i de forskellige kræftsygdomme, og hvis du har lyst til at støtte den forskning, så køb en af årets Knæk Cancer-blomster sammen med dit ugeblad. Aller ­Media, som SØNDAG jo er en del af, samarbejder igen i år med Kræftens Bekæmpelse, og hele overskuddet fra salget af blomster-brocherne går til Knæk Cancer. Måske kan vi hjælpe de mennesker, der bliver – eller er blevet – ramt af den skrækkelige sygdom, til at leve længere eller måske blive raske igen.

- Stinne Bjerre, chefredaktør

Psst. D. 27. oktober kan du se vores kollega, chefredaktør på Billedbladet, Annemette Krakau, overrække checken fra Aller Media til det store Knæk Cancer-show. Sidste år blev der i alt samlet 163 millioner kroner ind, hvor Aller Media støttede med 5 millioner kroner fra blomstersalget. Vi er spændte på, om vi i år kan slå den rekord! Du kan købe blomsterne indtil d. 1. november.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_0.jpg

Læs også