Bachelorette
Kultur

Skal du være Danmarks næste “Bachelorette”? Ny sæson er på vej, og castingen er åben

20. juli 2023
Af Signe Larsen
Foto: TV 2/Lotte Lemche
Kærlighedseventyret “Bachelorette” er netop nået til vejs ende, men allerede nu kan vi se frem til sæson 2.

OBS: Artiklen indeholder spoilers om finaleafsnittet i "Bachelorette".

Julie og Mette har netop uddelt deres sidste roser for rullende kameraer.

Der opstod sød musik mellem henholdsvis Julie og Mads og Mette og Boris i den første danske sæson af “Bachelorette”, hvor det efter to sæsoner med mænd ved roret var to kvinder, der havde magten til at vælge og vrage.

Et frisk pust, kan vi roligt konstatere, og derfor er det også en glædelig nyhed, at TV 2 netop har afsløret, at de næste år vender tilbage med endnu en sæson af “Bachelorette”.

– Danmarks første "Bachelorette" har været en ubetinget succes. Vi har set et helt fantastisk engagement – både i form af det største antal seere vi nogensinde har haft på formatet, og i den grad også i form af de mange samtaler, tanker og diskussioner, som både mænd og kvinder har delt i sendeforløbet.

– Det er lige præcis den fælles samtale, vi ønsker at bidrage til med vores programmer, og det er i den grad lykkedes her takket være vores modige og skønne medvirkende, udtaler redaktør Thomas Richardt Strøbech.

Næste år vil det altså igen være to danske kvinder, der har hovedrollerne og skal date en gruppe mænd i håbet om at finde den helt store kærlighed.

TV 2 oplyser, at de planlægger at optage i begyndelsen af de nye år og allerede nu søger modige mænd og kvinder, der har lyst til at begive sig ud på datingeventyret.

Castingen for medvirkende er netop åbnet, og du kan melde dig til her.

Mens vi så småt kan begynde at glæde os til den nye sæson, venter vi fortsat i spænding på at finde ud af, om dette års finalepar stadig er sammen i dag.

Det afsløres i reunion-programmet “Efter den sidste rose”, der har premiere tirsdag 25. juli på TV 2 Play og TV 2 Echo.

Vil du lytte til femina update? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også