Kragerne_vender
Se, lyt & oplev

Wow, et drama i ”Kærlighed hvor kragerne vender”. Nu svarer Maja på Josefines kritik

12. maj 2023
Af Alberte Ravn Skoglund
Foto: BLU/TV 2
Der er ikke ligefrem god stemning blandt de to deltagere.

Maja og Josefine kæmper begge med næb og kløer for at vinde Mads gunst i "Kærlighed hvor kragerne vender".

Og står det til Josefine så helliger målet midlet, for den 23-årige tv-deltager er bestemt ikke bleg for at skyde med skarpt mod sin konkurrent.

- Jeg synes ikke rigtigt, at der er konkurrence mellem os. Jeg ser mig selv som mere veltalende end Maja, og jeg føler, at jeg har et mere udvidet ordforråd, lyder det fra Josephine i programmet, da pigerne er på besøg hos Mads familie.

Men den udtalelse er ikke faldet i god jord hos Maja, der onsdag valgte at ty til Instagram for at svare igen.

- Siden jeg var lille, har jeg været en drenge-pige. Fodbold og håndgemæng vandt massivt over tøsefnidder og intetsigende drama. Nu står jeg midt i dramaet, og den veltalende unge frøken talte til min retfærdighedssans. For vil jeg egentlig sidde her og finde mig i hendes tilsvining af mig, skriver hun og fortsætter:

- Det må være ensomt i hendes ekkokammer, og selvom hun kunne finde på at benægte det, så har hun et lavt selvværd. Ellers har man ikke et behov for at tale ned om andre mennesker på den måde. Konkurrence eller ej.

SE og HØR har forsøgt at række ud til Josefine Lindgaard for en kommentar, men hun er i skrivende stund ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

Kragerne_vender
Mads med Maja og Josefine i 'Kærlighed hvor kragerne vender'.
Foto: Anders Brohus/TV 2

Til HER & NU fortæller Josefine Lindgaard, at hun synes, at opslaget er dårlig stil.

- Jeg har ikke noget imod Maja personligt. Men jeg har noget imod, at man udtaler sig offentligt om andres personlige forhold. Der synes jeg grænsen går. Hvis Maja og Helene ønsker at udvide deres lille drama-boble, så skal de være velkomne. Jeg kommer ikke til at bidrage til den del, fortæller hun til mediet.

Sætter flere ord på

Siden sit opslag onsdag har Maja igen taget bladet fra munden i form af et nyt opslag, hvori hun skriver:

- Josefine fik sig en lille velformuleret sviner igår. Som et lille payback.. totalt børnehave manér! Voksent ik?

- Spøg til side. Faktisk så handler det mest om at sige fra. Hvilket kan være svært! Det er noget vi øver os på, for ikke at være people pleasere der lader andre suge vores energi. Der blev altså sagt fra!

- Sandheden er dog faktisk den, at Josefine på ingen måde er et dårligt menneske. Der gik konkurrence i den og hun er, præcis som os andre, klippet sammen til at det er godt tv.
Gu' fanden var hun da irriterende! Men det ved hun godt selv, og hvis der skal lidt mere sandhed frem. Så var vi også selv ret irriterende.

Du kan se "Kærlighed hvor kragerne vender" hver tirsdag på TV 2 eller på TV 2 Play.

Denne artikel blev første gang bragt af SE og HØR. Dette er en redigeret version.

Læs også