https://imgix.femina.dk/media/article/1406-camilla-leder-prim.jpg
Se, lyt & oplev

Vi har kendt kvinder i 140 år

5. februar 2014
af Redaktionen
På FEMINA er vi stolte af at kunne sige, at vi har kendt kvinder gennem 140 år. Og i denne uge fejrer vi FEMINAs fødselsdag med en ny og farverig kampagne. Velkommen til et nyt FEMINA med nyt logo, nyt look, nye lækre madsider og ny fast modeside på budget

Det var i 1874, FEMINA udkom for allerførste gang. Dengang hed bladet Nordisk Mønster Tidende, og i dag, 140 år senere, er FEMINA et stykke fantastisk dansk kvindehistorie.

På FEMINA er vi stolte af at kunne sige, at vi har kendt kvinder gennem 140 år. For i de 140 år har kvindeliv gennemgået den største forandring i hele verdenshistorien. Vi er gået fra at være hjemmegående til at være udearbejdende. Fra at være økonomisk afhængige til økonomisk uafhængige. Vi er gået fra at være husmødre til at være individer! Og netop denne feministiske rejse har FEMINA fulgt, dokumenteret og inspireret fra start til ... nu. For slut er rejsen langtfra.

I denne uge 6 fejrer vi FEMINAs fødselsdag med en ny og farverig kampagne. I den anledning har vi givet FEMINA ny makeup i form af nyt logo, nyt look, nye lækre madsider og ny fast modeside på budget. Og da en fødselsdag jo kræver masser af festivitas og – måske vigtigst af alt – en gave, så disker vi op med næsten 200 inspirerende sider, en fantastisk fødselsdagskage (få opskriften her) kreeret af vinderen af ”Den store bagedyst”, Annemette Voss, og nogle smukke, unikke øreringe kreeret i samarbejde med Maanesten til en helt særlig fødselsdagspris. SÅ fine!

https://imgix.femina.dk/1406-camilla-leder-body.jpg
FEMINAs fine fødselsdagssmykker som du kan købe til jubilæumspris. Normalpris 500 kr. - jubilæumspris 298 kr. Drømmer du (også) om en helt ny garderobe? Så deltag i vores konkurrence om en nyt klædeskab fyldt med ny og lækkert tøj. Deltag her

Læs også