bachelorette
27-årige Sofie Martinusen er en af de nye "Bachelorettes".
Se, lyt & oplev

Ventetiden er ovre: Her er de to nye "Bachelorettes"

8. december 2023
Af Signe Larsen
Foto: Steffen Røes/TV 2
Sidst var det Mette Sommer og Julie Kriegler, der søgte kærligheden i TV 2s datingformat "Bachelorette". Nu præsenteres de to nye hovedroller, der er klar til sæson 2.

For anden gang er det to kvinder, der skal uddele roser i datingprogrammet "Bachelorette", der igen løber over skærmen i i foråret 2024.

Fredag løfter TV 2 således sløret for, hvem de to nye kvindelige hovedroller er, og samtidig begynder castingen af singlemænd, som kvinderne skal date i realityprogrammet.

Lissa Paustian er den ene unge kvinde, der søger kærligheden. Hun er 28 år og bor i København med sin hund, Max. Hun er opvokset i først Gladsaxe og så på Nørrebro, hvor hun stadig bor tæt på sine forældre.

Lissa er på nuværende tidspunkt journalistpraktikant på Politiken, og så er hun både glad for at være fysisk aktiv, social og få folk til at grine, fremgår det af en pressemeddelelse fra TV 2.

https://imgix.femina.dk/2023-12-08/lissa.jpg

– Jeg har ikke som sådan en bestemt type, jeg leder efter – jeg håber at møde en mand, som jeg kan opleve verden med, som kan være min bedste ven, og som jeg kan grine med – det er enormt vigtigt for mig, at jeg er i et forhold, hvor jeg kan grine, udtaler Lissa.

Lissa har desuden boet i udlandet og arbejdet fire år som stewardesse. Hun elsker at lave mad, tage ud og drikke vin og siger aldrig nej til en omgang karaoke.

Den anden kvinde er 27-årige Sofie Martinusen, der er vokset op i Odder tæt på Aarhus.

I dag bor hun i Aalborg, hvor hun læser international virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet.

For Sofie er kommunikation nøglen til et sundt forhold, og hun leder efter en kommende kæreste, som både vil have det sjovt, men også være sårbar.

https://imgix.femina.dk/2023-12-08/sofie.jpg

– Jeg er virkelig glad for min hverdag og mit liv, og nu er jeg klar til at finde en kæreste, der kan blive min bedste ven, siger Sofie til TV 2.

Sofie fortæller desuden, at hun ikke kan stå for en mand, der får hende til at grine. Hun elsker at gå ture ved stranden, øver sig på alt fra guitarspil til abstrakt kunstmaling – og så er hun "flytbar" for kærligheden, selv om hun lige nu har havudsigt i Aalborg.

De to kvinder har begge været single i et års tid og er altså nu klar til at søge kærligheden på en noget anderledes måde, end hvad de tidligere har gjort.

Er du en nysgerrig singlemand, der kunne være interesseret i at date de to kvinder, så kan du læse mere om dem her og tilmelde dig castingen til anden sæson af "Bachelorette".

Vil du lytte til femina? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også