https://imgix.femina.dk/media/f74f7e796d114de7854b8442e68bfdd2.jpg
Se, lyt & oplev

Vanvittig Brüno - en Guds grinergave til ikke-snerper

8. juli 2009
af Anne-Grete Belmadani
Foto: Frank Ockenfels og Universal Studios. ALL RIGHTS RESERVED
Er du mest til det, der foregår nord for bæltestedet er denne film ikke noget for dig. Men kan du tage hoftepostyret med et godt og skrigende grin – så kan du være du får øje på, hvordan Brüno på særdeles intelligent vis stiller den vestlige kultur og kønsmoral i gabestokken med dristig, kvik og original humor

Vrrrrrm... der er fart på fra start, når Borat nu giver den gas som Brüno og østerrigsk megabøsse og wannabe verdensstjerne. Til funky rytmer følger vi skuespilleren Sascha Baron Cohen, som har gjort det igen: som en kamæleon formår han at ændre karakter fra rå Ali G rap razzer over kikset Borat fra Kasakstahn - til nu hoftevrikkende særdeles homoseksuel og pågående Brüno, der gør hvad som helst - bemærk hvad som helst - for at blive berømt.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/c1a8600e177f4920bb4db203b4ae28f1.jpg

En intens personlighed der ikke tager nej for et nej er derfor fælles for alle Baron Cohens tre roller. Og igen bliver vi efterladt i grænselandet mellem fiktion og virkelighed - er de skuespillere eller ufrivilligt medvirkende…? Hvis det første, så er det eddermeme en håndfuld gode skuespillere, der viser deres forargelse næsten FOR troværdigt, når Brüno udsætter dem for chikane, der i den grad går til den under bæltestedet - og helst syd for ryggen - selvom Brüno gør sig store anstrengelser for at blive heteroseksuel.

Brüno har premiere d. 10. juli

Med bl.a. Sascha Baron Cohen, Gustaf Hammarsten, Bono, Paula Abdul, Elton John og Snoop Dog. 83 min., tilladt over 15 år. Instruktør: Larry Charles.

Links til dig:
Læs hvad vi skrev om Brüno på femina.dk - inden vi så filmen
Kom gratis med til snigpremiere i Femina Klub d. 24. juli
Gensyn med Jude Law
Sorte kugler - med Anders Matthesen

Se hvad der venter dig i Femina Shoppen - lige nu

Læs også