https://imgix.femina.dk/media/fd845d8faf784c73a9460d1fcae64414.jpg
Se, lyt & oplev

"Valentine's day"

11. februar 2010
af Rikke Rottensten
Det er næsten nemmere ikke at nævne nogle af de medvirkende end at begynde at remse de helt vildt mange stjerner, der er med i superinstruktøren indenfor romaniske film Garry Marshalls (Pretty Woman, Frankie og Johnny og Runaway Bride) nye "Valentine's day"

For filmen foregår fra tidligt om morgenen til midnat den 14. februar i L.A. - dagen hvor der bliver solgt 110 millioner røde roser i USA. Hvor stor dagen er i USA underdriver filmen ikke, og det har også en stor underholdningsværdi i den. For uh, der er godt nok mange håb, forventninger, drømme og afgørelser, der er knyttet til lige den ene februardag både blandt den række par og singler, filmen følger. Spredt i alder fra den nuttede 10-årige dreng, der har bestemt sig for, at det er i dag, han skal erklære sig overfor hende, der får hans hjerte til at slå så hårdt. Til hans bedsteforældre, der har været gift i 51 år og aldrig har elsket andre - vistnok...
For så langt som det lader sig gøre, er "Valentine's day" virkelig en komedie, præget af at have så utrolig store og velspillende stjerner med på holdet, at de er garanter for, at de ikke bliver alt for meget. Midt i det hjerte-rosenhelvede, dagen dybest set fremstår som. Til sidst skal Marshalle have kabalen til at gå op, og så bliver det meget yndigt og forenklet. Men for pokker, det er jo også ideen med Valentines dag: troen på kærligheden og den eneste for altid ene. Og okay så: På rollelisten finder man blandt andre: Julia Roberts, Anne Hathaway, Shirley MacLaine, Queen Latifah og Jennifer Garner sammen med Ashton Kutchner, Patrick Dempsey, Eric Dane og lille Bryce Robinson som den yngste frier, Edison.
"Valentine's day" har premiere 11. februar.

4 F'er

Læs også