https://imgix.femina.dk/media/449fb5df53774c0588c80b590815e1a0.jpg
Se, lyt & oplev

TLC: Ny feminin tv-kanal

13. oktober 2011
af Nicola Voss
Fotograf: Nina Bendixen
Danmark har fået en ny TV-kanal: TLC, som er mest for hende, men også for ham. TLC har valgt fire stærke ambassadører for kanalen: Marie Carmen Koppel, Sanni Wulf Vangsø, Emily Salermon, og Louise Lillesø

Her på FEMINA har vi glædet os længe, og nu er ventetiden endelig forbi. TV-kanalen TLC er nu skudt i luften og byder på et hav af spændende programmer som primært er til hende, men også til ham.

Det er skaberne af Discovery Channel og Animal Planet som nu præsenterer TLC og målet med kanalen er at underholde danskerne med programmer, som både har humor og kant og som appellerer både til hjertet og hjernen.

Det var også hvad de gjorde, da de holdt lancerings-fest, som var totalt i kanalens ånd. På den mondæne adresse Hambros Allé, Hellerup, havde de lejet en luksuriøs villa og gemt alt interiøret væk.

Allerede ved ankomsten var det tydeligt, at dette ikke var nogen almindelig fest. I forhaven stod der en ambulance og lyste natten op med blå blink og ledte tankerne over på skadestuer og hospitaler.
Indenfor blev man modtaget af en rød løber og en stue, hvor loftet var iklædt skinnende balloner, og hvor gulvet var omdannet til et iøjnefaldende disco-dansegulv under devisen "Festligt at se."

Ovenpå bød rummene både på en bred variant fra crimescenes, til vaske ægte feminista fristelser med Prada stiletter og enorme walk-in-closets.

Men i kælderen var det mest interessante.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/4343ebe308bc494e925cd2ab664a1001.jpg

Jeg gik målbevidst mod syndens hule og trådte ind i et mørkt rum, med ikke bare en, men to overdådige chokolade fontainer som blev bakket op af et stort fad fyldt med søde røde jordbær, som faktisk var danske.

(Det er en nemlig en dansk forsker, som har fundet ud af, at hvis man dyrker jordbærplanterne nede under tomatplanter, så kommer de senere op og dermed har man udvidet den danske jordbærsæson.)

Nå, men tilbage til kælderrummet, som i aftenens anledning havde fået navnet "Syndigt at se."

Eftersom smagssanserne ikke var det eneste der skulle forkæles, stod der også tre ganske nydelige og meget let påklædte unge mænd, som appelerede til synssansernes nysgerrighed.

Der er jo intet som kager ovenpå en god oplevelse….

https://imgix.femina.dk/legacy/media/04cabe5b057f4d7a8e5f3828edb68b3c.jpg

Så ganske velplanlagt bød det næste rum på diverse søde fristelser i form af kager, flødeskum, marcipan og lækre friske bær.
Rummet hed ganske rammende "Fornøjeligt at se."

Og det er hvad skaberne af TLC håber at kanalen vil være for alle os der nyder at slænge os i sofaen til godt TV.

Især os med en sød tand, har meget at glæde os til. Der er nemlig en hav af programmer som ikke alene er skønne at se på, men som med garanti vil få mundvandet til at løbe.

Nogle af de programmer, der vises på TLC er bl.a. historien om de to CupCake søstre, den exentriske Cake Boss Buddy Valestro, som Oprah Winfrey har døbt som sin yndlingskonditor, og dokumentaren om popfænomenet Lily Allen.

Læs interview med de to kage-søstre fra programmet Cupcake Søstrene her

Du kan se programoversigten og læse mere om TLC på deres website her.

Se videoen fra TLCs fantastiske launchfest her :

Læs også