https://imgix.femina.dk/media/8e5686570dd840ffa505751e5a856270.jpg
Se, lyt & oplev

TLC: Cupcake søstre

14. oktober 2011
af Lotte Horup
Foto:TLC / Discovery
Følg med i TLCs tv-program om to søstre, der driver en cupcake forretning i USA. Se klip fra programmet her.

Danmarks nye tv-kanal, TLC, der gik i luften sidste uge, byder på autentiske programmer med kant og humor, og omhandler alt fra karriere og mad, til sundhed og drama.

Et af de programmer som vi kage-elskere her på FEMINA glæder os rigtig meget til at følge, er programserien om de to kage-søstre, Sophie og Kathrine fra Georgetown, USA, som hele deres liv har drømt om at gøre deres passion for cupcakes, til deres levevej.

De har opgivet deres karrierer indenfor finans- og modeverdenen, for at hellige sig familievirksomheden Georgetown Cupcakes.

I programmet følger vi dem i deres uforudsigelige dagligdag i bageriet, mens de eksperimenterer med cupcakes i alle afskygninger - lige fra udformningen af en guitar, til en stiletsko i gigant størrelse.

FEMINA har helt eksklusivt fået lov til at interviewe de to søstre, om deres liv med cupcakes.

Hvorfor blev det lige cupcakes, der blev jeres forretningsområde?
Da vi var små piger bagte vi ofte sammen med vores mormor, og lige siden har vi drømt om at åbne et bageri sammen. Vi talte meget om det gennem vores opvækst, men turde ikke gøre noget ved det. Nu har vi endelig sagt vores job op, og gjort det. Vi bruger alle de gamle opskrifter cupcakes fra vores mormor.

Hvad er jeres mest solgte cupcake?
Vores mest solgte cupecake hedder Red Velvet. Det er en cupcake med vanilje/oste frosting og et lille rødt hjerte på toppen.

Hvad er den mest populære frosting?
Vores vanilje/oste frosting er den mest populære - vi laver den, så den ikke er alt for sød.

Hvilke cupcakes foretrækker kvinder contra mænd?
Generelt går mænd og kvinder efter den samme slags smag, men kvinder har en tendens til at gå mere efter dem med frugtsmag, hvor mænd går mere efter dem med peanutbutter.

Kan I godt lade være med at spise dem?
Nej, vi spiser cupcakes hver dag. Vi prøver at holde os til én om dagen, men nogen gange er det svært, da vi bliver nødt til at smage dem til for at se om de bagt ordentligt.

Er der røget et par kilo på, siden i begyndte at arbejde med kager hver dag?
Ikke rigtig. Eftersom vi kører en bagerforretning er vi i gang fra tidlig morgen, til sen aften; vi løber rundt og løfter fade og sække - det er god træning.

Bliver i træt af kager?
Aldrig! Vi ELKSKER cupcakes.

Hvad kendetegner en god cupcake?
Vores filosofi er at lave friske cupcakes hver dag, hele dagen igennem, så kunderne altid får de mest friske kager. Vi tror også det gør en forskel, at bruge de allerbedste råvarer; den bedste chokolade og den bedste frugt, og så dekorere dem på en smuk måde, så de bliver specielle.

Se videoen fra TLCs storslåede launchfest her

Læs interview med manden bag Agnes Cupcakes

Læs også