Streaming serie: Big little lies med Reese Whitherspoon
Se, lyt & oplev

Streaming - ugens tv-serie: "Big Little Lies"

10. juni 2017
af Redaktionen
Foto hbonordic.com
Denne uges streaming-anbefaling er en tv-serie produceret af Reese Witherspoon og Nicole Kidman, der savnede historier om kvinder på deres egen alder.

Tv-serie om idyl med løgn på

Jane Chapman, spillet af Shailene Woodly, flytter til Monterey for at skabe en ny og bedre tilværelse for sig selv og sin søn. Og hun bliver godt modtaget af Reese Witherspoon og Nicole Kidman, der spiller henholdsvis familiemødrene Madeline Mackenzie og Celeste Wright, hvis børn hendes søn kommer til at gå i klasse med.

Det går dog langtfra som planlagt, for intet er, som det ser ud til i den lille by, hvor drabelige konflikter og intriger ulmer under den ellers så idylliske overflade.

Mørke hemmeligheder

Langsomt bliver hun suget ind i et samfund af snedige overklassekvinder, der - ligesom hun selv - gemmer på mørke hemmeligheder, som de forsøger at skjule bag perfekte Facebook-opdateringer og kridhvide tandpastasmil.

”Big Little Lies” er en anderledes og spændende mordgåde produceret af Reese Witherspoon og Nicole Kidman, der savnede fortællinger om kvinder på deres egen alder i serielandskabet.

Mere på vej?

Det har resulteret i en visuelt flot og medrivende serie, hvor især Reese Witherspoon er morsom som den rapkæftede og altid konfliktoptrappende Madeline Mackenzie. Det er en skøn serie med hovedkarakterer spillet af superstjerner, der leverer en perfekt vare. Blandt andre store navne i serien er Laura Dern og Alexander Skarsgård.

"Little Big Lies" er skrevet af den australske forfatter Liane Moriarty, der har udgivet syv romaner og solgt over seks mio. eksemplarer verden over.

Reese Witherspoon har også købt rettighederne til Moriartys seneste roman, "Vanvittig skyldig", der udkom på dansk sidste år. Så der er måske flere tv-serier på vej fra den kant om almindelige kvinder midt i livet.

HBO Nordic: "Big Little Lies", en sæson

Se SØNDAGs guide til streaming af tv-serier og -film

Flere hemmeligheder og løgne

BLOODLINE: Familien Rayburns sorte får truer med at afsløre mørke hemmeligheder fra fortiden – spørgsmålet er, om hans tre søskende vil tillade det? Fortættet familiedrama i de smukkeste omgivelser i Florida Keys. Netflix

KVINDEN DER FORSVANDT: På deres 5-års bryllupsdag forsvinder Amy Dunne, men er hun ”bare” væk, eller er hun blevet myrdet – og har hendes mand Nick noget med det at gøre? Godt sammenskruet thriller om ægteskab og løgne, baseret på bestselleren af samme navn. Viaplay

THE AFFAIR: Prisbelønnet serie om en udenomsægteskabelig affære og alt, hvad den slags kan føre med sig. Vi får historien om affæren fra både hans og hendes synsvinkel - men hvilken version er den rigtige? HBO Nordic og Netflix

AMERICAN BEAUTY: Tag et gensyn med Sam Mendes’ film fra 1999, hvor Kevin Spacey er en midaldrende mand med midtvejskrise, der forelsker sig i sin teenagedatters bedste veninde. Tåkrummende, satirisk og meget (gen)seværdig. Viaplay

tv-serie

Læs også