Se, lyt & oplev
20. august 2012

Stjernekokke i lufthavnen

Nu bli’r det en oplevelse i sig selv at spise i Københavns Lufthavn – i hvert fald i en periode i pop-up restauranten CPH Nordic Dining.
Af: af Susanne Gustafsson
https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kultur-og-rejser/det-sker/2012/08/1234-stjernekokke-i-lufthavnen/1234-stjernekokke-i-lufthavnen-prim.jpg

Fra den 27. august til den 30. september kan du i Københavns Lufthavn forkæle dig selv med noget af det bedste mad, Norden kan byde på.
Pop-up restauranten CPH Nordic Dining vil ligge lige efter Taxfree, og hver uge vil en ny dansk stjernekok sammensætte en nordisk menu. De fire kokke er Thomas Rode fra Michelinstjerne-restauranten Kong hans, Jakob De Neergaard tidligere kok på Michelinstjerne-restauranten Søllerød Kro, Adam Aamann, som står bag den Michelin-anbefalede restaurant Aamanns og Timm Vladimir, vinder af Masterchef 2011.

Restauranten er åben kl. 11-20, og en Nordic tasting Menu fås for 239 kr.

Gastronomi fra morgenstunden
Skal du lidt tidligere afsted, kan du få nordisk inspireret morgenmad fra kl. 6 til kl. 10 med bl.a. koldrøget Østersølaks, røget rensdyr, stenalderbrød, smør, myseost, multebærsyltetøj og hirsegrød med dansk honning. Morgenmadsanretningen kan købes både i stor og lille udgave.

Morgenmaden koster hhv. 89 kr. for en lille og 149 kr. for en stor.

Også opdækningen er gennemført nordisk med porcelæn fra Royal Copenhagen, bestik fra Georg Jensen og glas fra Iitala.

Så sig ikke, det er kedeligt at vente i lufthavnen!

GLÆD DIG OGSÅ TIL SENERE PÅ ÅRET - hvor Peter Beier i november åbner eksklusiv chokoladebutik i terminal 2 i CPH.

Læs mere om:

Læs også