https://imgix.femina.dk/media/61a2ab091b3b4241a01da063b4167a73.jpg
Se, lyt & oplev

Stilfuld forårstemning på den røde løber

11. marts 2011
af Jannie Sundgaard Kristensen
Foto: Mads Peter Lindberg
Luften var tæt af forventning, der blev klinket med champagneglassene, og kendisserne stod bogstavelig talt i kø på den røde løber for at komme ind til dette års Zulu Awards. FEMINA var naturligvis med til en snak om mode, forventninger til aftenen og forår

Der blev kysset, krammet, vinket og ikke mindst poseret, mens blitzene blinkede. En af aftenens helt store farvevindere var rød. Dog var det kun Medina, der gik all in med det røde look i en fantastisk gulvlang koralrød kjole, men røde læber og røde negle hittede til gengæld stort hos rigtig mange.
Måske var det forårets snarlige komme, der gjorde, at nærmest hver anden af aftenens kvindelige gæster bar åbne stiletter, og det var op på de høje hæle i dagens festlige anledning, men mens fodtøjet var yderst feminint, så var det ikke kun mændene, der havde fundet jakke og bukser frem. Der var adskillige lækre kvindelige modstykker i bukser og jakke, og kombinationen med de feminine stiletter kommer vi uden tvivl til at se meget mere af i sommerens løb.

Læs også