Jonna og Carsten fra Gift ved første blik stjernetegn match
Gift ved første blik

Står Jonna og Carstens skæbne skrevet i stjernerne? Sådan passer ”Gift ved første blik”-parrene sammen ifølge astrologien

1. september 2021
af Signe Bertram
Foto: DR, Illustration: femina
Der er både harmoniske og problematiske match blandt årets par i ”Gift ved første blik” – i hvert fald, hvis man kigger i deres horoskoper.

Når eksperterne skal matche parrene i ”Gift ved første blik”, går de grundigt til værks. De stiller flere hundrede spørgsmål om alt fra madvaner og politisk overbevisning til seksuelle præferencer.

Men måske har de alligevel overset noget?

Astrolog Caritas Fischer har set på, hvordan deltagernes stjernetegn passer sammen. Parrenes forskelligheder kan nemlig sagtens være en styrke – men de kan også give problemer.

Pernille og Michael

https://imgix.femina.dk/2021-09-01/pernilletvilling-og-michaelfisk.png

Sådan er Fisken (Michael)

Fisk er optagede af følelser og fantasi, det kosmiske og spiritualitet.

– Og de er typisk meget kaotiske og forvirrede og virker til at leve i en helt anden verden, siger Caritas Fisher.

Hun beskriver det at date en Fisk som en følelsesmæssig rutsjebanetur, hvor Fisken det ene øjeblik kan føle lykke og det næste øjeblik opleve stor sorg.

– Men Fisken er sjældent optaget af sine egne problemer, så de vil gøre meget for at få deres partner til at have det dejligt og se det eventyrlige i verden.

Sådan er Tvillingen (Pernille)

Tvillingen er hypersocial. Hvis du har kastet din kærlighed efter en Tvilling, skal du være tålmodig og tage imod det store netværk med åbne arme.

Tvillingen vil nemlig have det hele og trives bedst i store grupper.

Og så skal du vænne dig til at bruge snakketøjet, for Tvillingen er nysgerrig og elsker at snakke, lære og prøve at forstå.

– Hvis man elsker at grine, have det sjovt og blive stimuleret, så er det Tvillingen, man skal have fat i. Tvillingen gør alting lidt mere let, så hvis man har tendens til at være bange eller angst, så kan Tvillingen lysne lidt op på det.

Fisken og Tvillingen som par

– Fisk og tvilling er et udfordrende match.

– Pernille kan synes at Michael er uklar omkring, hvad han tænker og føler, og måske at han er lidt for sensitiv. Michael kan føle sig overvældet af Pernilles behov for at være social og føle, at der ikke er tid til “bare at være”.

– De kan dog inspirere hinanden til udvikling, hvis der er andre mere harmoniske aspekter i deres horoskoper. Pernille kan lære at pause og mærke efter, og Michael kan blive bedre til at kommunikere og være mere selvbevidst.

Jonna og Carsten

https://imgix.femina.dk/2021-09-01/jonnakrebs-og-carstenvaegt_0.png

Sådan er Krebsen (Jonna)

Hvis du gerne vil have en Krebs tættere ind på livet, må du lære at forstå den.

Krebsen er meget i kontakt med sin mavefornemmelse, så man skal være villig til at tage nogle pauser i ny og næ, for at lade Krebsen finde fodfæste.

– Krebsen fungerer ikke til at køre på for at få resultater. Den skal have lov til at sige: “I dag blæser vinden den rigtige vej, så nu kan jeg gøre det.” Og hvis den ikke følger de følelser eller fornemmelser, den har, så kan den meget let blive udkørt og har tendenser til stress, fortæller Caritas Fischer.

Sådan er Vægten (Carsten)

Vægten er en sand leder. Den ved, hvad den vil, og den går benhårdt efter sit mål.

Men Vægten er også meget interesseret i harmoniske relationer. Selvom den kæmper for at få sin vilje igennem, foregår det altid på en pæn og kompromissøgende måde.

– Når du går ind i et forhold med Vægten, skal du have for øje, om den egentlig siger det, den mener, eller om den siger noget, fordi den tror, det er du, du vil høre, siger Caritas Fischer.

Krebsen og Vægten som par

– Krebs og vægt er et udfordrende match. Begge tegn vil bestemme og kan have svært ved at give plads til den anden.

– Carsten kan synes, at Jonna tager ting for tungt og er melodramatisk, mens Jonna måske føler, at Carsten er for kølig og logisk.

– De kan dog lære meget af hinanden, hvis de holder ved: Jonna kan finde tryghed med Carsten, og Carsten kan blive bedre til at kommunikere. 

Mette og Morten

https://imgix.femina.dk/2021-09-01/mortenvaegt-og-mettelove.png

Sådan er Løven (Mette)

Løven ELSKER at være i centrum. Ikke fordi det skal være “mig, mig, mig” hele tiden, men Løven kan godt lide at skabe sin egen narrativ – og helst som førsteelskeren eller helten.

Det lyder måske trættende for nogen, men lad dig ikke narre. Løven er meget underholdende. Måske er det derfor, Løven ofte er festens midtpunkt?

– Man skal til en vis grad rose Løven. Den er ikke særligt beskeden og vil vildt gerne have, at nogen klapper den på skulderen. Den tager ikke imod kritik, så hvis der er noget, der generer dig, så skal du være ret forsigtigt med, hvordan du siger det, for ellers slår løven igen, siger Caritas Fischer.

Sådan er Vægten (Morten)

Ligesom Carsten er Morten vægt.

Udover at være en leder, trives Vægten også bedst, når det smukke og intellektuelle går hånd i hånd.

– Vægten elsker smukke ting og tiltrækkes af folk, der har gjort lidt ekstra ud af det. Et par sprøjt af din bedste parfume eller et smukt hjem med kunst på væggene kan også være med til at tiltrække Vægten.

Finder Vægten et godt match, er den dog let at holde på.

– Vægten vil gerne forstå verden i parløb og hele tiden have en at vende tingene med. Derfor er den ofte i lange parforhold, siger Caritas Fischer.

Løven og Vægten som par

– Vægt og Løve er et harmonisk match. Det er et par, der er udadvendt og socialt.

– Morten kan få Mette til at stråle med sine komplimenter, og Mette er god til at lave en romantisk gestus, som Morten vil elske. De elsker begge at tage ud og blive set, og de er stolte af hinanden.

– Parforholdet fungerer bedst, når hverdagen er fuld af festlighed, luksus, kunst og kultur - hvis livet bliver for alvorsfuldt eller tungt, kan de opleve udfordringer.

Daniel og Samantha

https://imgix.femina.dk/2021-09-01/danieltyr-og-samanthastenbuk.png

Sådan er Tyren (Daniel)

Tyren kan ikke lide at føle sig usikker i en romantisk relation.

– Det er ubehageligt for dem, og det vil gøre dem kede af det, siger Caritas Fischer.

Derudover er Tyren en partner, der gerne vil være med i de små hverdagsting og hygge med en. Den elsker både at give og få små gaver, da den er meget knyttet til materialistiske ting.

– Man kan også regne med Tyren, de er loyale og regner også med at partneren er loyal.

Sådan er Stenbukken (Samantha)

Stenbukken er seriøs – mere end de fleste, og den gider ikke, at man spilder dens tid.

– Stenbukken vil ikke gå ind i et forhold, medmindre den virkelig tror på, at der er fremtid i det, siger Caritas Fischer.

Til gengæld har den al tid i verden, så der er gode chancer for, at den ikke stikker af fra dig.

– Generelt er Stenbukke interesserede i at opbygge relationer langsomt. Den gider ikke bruge tid på noget overfladisk.

Tyren og Stenbukken som par

– Tyr og Stenbuk er et meget harmonisk match. De er interesserede i at opbygge et solidt og trygt liv sammen, og er tålmodige med hinanden.

– Dette par arbejder på forholdet og giver ikke bare lige op. De inspirerer hinanden til at skabe et smukt hjem, have god økonomi og nyde hinanden i nuet.

– Samantha vil gerne passe på Daniel, og Daniel vil elske at forkæle Samantha.

Michael og Christina

https://imgix.femina.dk/2021-09-01/michael_-og-christinatvilling.png

Sådan er Tvillingen (Christina)

Ligesom Pernille er Christina tvilling.

Udover at være social, er Tvillingen meget logisk, og man skal helst holde igen med følelsespladder.

Tvillingen tænder af på lyseslukkere og mister koncentrationen, når den skal snakke om de dybe følelser. Så sørg for at få Tvillingen til at grine!

– Tvillingen går op i, om man er sjov, og om man har en holdning. Og så er det et plus med viden. Om du kan snakke med om det nyeste nye, fortæller Caritas Fischer.

Da det ikke har været muligt at få oplyst Michaels stjernetegn, ved vi ikke, om han er et godt astrologisk match for Christina. Men det er nok en fordel for ham, at hun har giftet sig med ham, for Tvillingen er lidt af en player.

Men hvis bare, man har charme, kan man godt få en Tvilling på krogen.

– Så længe man er godt selskab, så sker det nok naturligt, at Tvillingen gerne vil have, at du er der. Hvis man kan få dem til at grine og tænke, så er du den rette for dem, siger Caritas Fischer.

Caritas Fischer

Caritas Fischer er astrolog på fuldtid. Hun er selvlært, men er opvokset i astrologiens verden, da hendes far også har været professionel astrolog. Caritas har en kandidat i moderne kultur og kulturformidling.

Til daglig tilbyder hun indtalte læsninger, som guider dig igennem fødselshoroskopet og den kommende tid. Læs mere på caritasfischer.dk

Læs også