Se, lyt & oplev

Spot på streaming: 5 tv-serier med kvinder i hovedrollerne

24. marts 2017
af redaktionen
foto PR
Der findes næsten uoverskueligt mange tv-serier på de forskellige online streamingtjenester. Men hvis du er til afslapning på sofaen, mens der ruller en tv-serie overskærmen med en kvinde i hovedrollen, så læs med her

Divorce

HBO-serien ”Divorce” handler om Frances og Richards lange, bitre skilsmisse og er trods sit alvorlige emne en komedie. Men en komedie med alvor. Sarah Jessica Parker (der også spiller en af hovedpersonerne i Sex and the City) og Thomas Haden Church spiller parret, der længe ikke har haft kærlighed i forholdet. En dag, da de opdager et vennepar have en alvorlig krise, siger Frances, at hun vil skilles. Det viser sig, at hun længe har haft en affære med en professor, og på den måde skifter ”skurkerollen” fra ham til hende. Serien tager ikke parti for den ene eller anden, men pendulet svinger hele tiden. Raffineret, sjovt og tankevækkende.

Første sæson er tilgængelig på HBO Nordic, og der er planlagt en sæson 2

Er du også i tvivl om, hvordan man streamer tv-serie? Klik her og få vores guide til hvordan du streamer

Better Things

Komedieserien Better Things, hvor Pamela Adlon spiller rollen som en skuespiller, der forsøger at tjene til dagen og vejen, følge sine døtres liv, måske more sig lidt med en mand eller to og muligvis forsøge at finde lidt tid til sig selv indimellem. Hendes liv er morsomt at overvære, men man ville ikke ønske at leve det (kun nogle gange).

Første sæson kan ses på HBO Nordic

Doll & Em

Tv-serien Doll & Em er skabt af Dolly Wells og Emily Mortimer og handler om venskabet mellem to kvinder, hvor den ene har fået job som den andens personlige assistent i Hollywood.

Foreløbigt er der to sæsoner tilgængelig på HBO Nordic

Santa Clarita Diet

Hovedpersonerne Joel og Sheilas er helt almindelige ejendomsmæglere er gift med hinanden. Men de er ikke så almindelige, som de måske ser ud. Drew Barrymore spiller Sheila, der lever af menneskekød. Men ikke hvilke som helst mennesker. Hun og hendes mand dræber kun de dårlige mennesker.

Første sæson kan ses på Netflix

Sex and the City

En af de mest kendte tv-serier, der ikke kun har én kvinde i hovedrollen men hele fire af slagsen, er nok Sex and the City, der foregår i New York. Siden slutningen af 90’erne har serien underholdt kvinder (og sikkert også et par mænd) verden over med Carrie, Samantha, Charlotte og Mirandas liv og især kærlighedsliv.

Alle seks sæsoner er tilgængelige på HBO Nordic