https://imgix.femina.dk/2021-03-01/201800418_BST__30R4152.jpg
TV

Søren Vester fra I hus til halsen – Det vidste du måske ikke om ham

1. marts 2021
af Kristine Enevold Villadsen
Foto: Lisbeth Grube
Du har måske set Søren Vester i det populære DR-program ”I hus til halsen”, hvor han indretter og designer boliger der er svære at sælge. Lær ham bedre at kende her.

I ni sæsoner af programmet ”I hus til halsen” har designer Søren Vester været med til at hjælpe danskere med at få solgt deres bolig i situationer, hvor det nærmest virker umuligt.

Han har set nye indretningsmuligheder og moderniseret adskillige huse, der har hjulpet trængte familier med at komme videre med deres hussalg.

- Man kan ikke få et bedre job end at hjælpe andre, og i bund og grund er det en hjælpeorganisation at lave ”I hus til halsen”, har Søren Vester tidligere udtalt til Billed-Bladet.

Det vidste du måske ikke om Søren Vester

Han har selv fundet lykken på landet, hvor han bor i en gammel præstegård fra 1886 i byen Thise ved Limfjorden. Her bor han med sin kone Dorthe og sammen har de sønnerne Holger, 14 og Sigurd, 11.

Søren Vester er født i Durup i Jylland, hvor hans mor var pædagog og far var mejerist.

Inden Søren Vester bosatte sig i Thise, boede han i København med sin kone. Derfor var han også glad, da han for omkring ti år siden valgte at flytte tilbage til rødderne i Jylland.

- Dorthe og jeg tog den beslutning, at vi ville tilbage til naturen og være en del af et fællesskab. Og hvor vi har familie, har Søren Vester udtalt til Billed-Bladet.

På Søren Vesters Instagram-profil kan man også følge med i livet på landet og de mange indretningsprojekter.

Søren Vester er uddannet fra Danmarks Designskole og er i dag indehaver af Vesters Workshop, hvor han laver design, indretninger, foredrag og kreative løsninger.

Tidligere har han indrettet restauranter som Formel B, Restaurant Palægade og Kählers Spisesalon.

Herudover har han også medvirket i programmerne ”Mesterskaberne”, ”Vores genbrugshjem” og ”Vesters Verden”.

I fritiden er Søren Vester motionsgymnast, og til Landsstævnet i 2017 viste han en ukendt side af sig selv. Her sprang han over opvisningsgulvet til sømandsviser sammen med sit hold ”Æ’ Brokhold”. Søren Vester har tidligere udtalt til DR Nordjylland, at gymnastikken er mere vedligehold end decideret træning.

Læs også