https://imgix.femina.dk/media/article/line.jpg
Se, lyt & oplev

SØNDAGs favoritbog: Line Baun Danielsen - Bag skærmen

2. marts 2016
af redaktionen
SØNDAG har valgt biografien om Line Baun Danielsen "Bag skærmen" som vores favoritbog. Her kan du læse om bogen, og hvor du kan få fat i den

Store tennisstjerner, en politiker, der presses ud over grænsen, kongelige bryllupper og ofre for naturkatastrofer og krige. Det er ikke småting, Line Baun Danielsen har guidet de danske seere igennem i sine mere end 25 år bag tv-skærmen.

Her tager hun os med på en vidunderlig tidsrejse gennem hendes karrieres højdepunkter på godt og ondt, hvor hun løfter sløret for den del af fortællingen, der ikke fandt vej til de danske fjernsynsskærme.

Det er alt fra historien om, hvordan hun endte som vært ved et kæmpemæssigt fredsshow i Colosseum, til dengang hun fik fornærmet Monica Lewinsky i så høj grad, at resten af hendes skandinaviske interviews blev aflyst. Bogen giver et anderledes indblik i Line Baun Danielsens høje arbejdsmoral og gå på mod og hendes udvikling fra at være ishockeyspiller til at blive en af Danmarks mediedarlings.

https://imgix.femina.dk/favo.jpg

Nu kan du købe denne og de andre Favorit Bøger i din fakta, SuperBrugsen, Kvickly og udvalgte DagliBrugsen. Prisen er altid 49 kroner, og der kommer nye Favorit Bøger hver anden måned.

Læs også