https://imgix.femina.dk/media/article/favorit_bog_sd.jpg
Se, lyt & oplev

SØNDAGs favorit bog: Orkideens hemmelighed

30. august 2017
af webredaktionen
Frem med kleenexen og få fat i SØNDAGs nye favorit bog ”Orkideens hemmelighed”.

Måske har du allerede set Favorit Bøger ved kassen i dit supermarked sammen med SØNDAG. Hver anden måned vælger SØNDAG en ny favorit bog, som kan købes i dit supermarked.

Anmeldelse fra SØNDAGs journalist Britta Bjerre

En hjertegribende fortælling om kærlighed og svigt

Fra 1930’erne til nutiden, fra det krigshærgede Europa til det eksotiske Thailand… ”Orkideens hemmelighed” af bestsellerforfatteren Lucinda Riley er en rejse i den aristokratiske Crawford-families historie, en hjertegribende fortælling om kærlighed og svigt. Hovedpersonen, pianisten Julia Forrester, er efter en familietragedie søgt tilbage til barndommens land, til godset Wharton Park, hvor hun tilfældigt møder godsets nye ejer, Kit Crawford, som også viser sig at have sit at slås med. En lang række familiehemmeligheder hvirvles op og flettes ind i hinanden og holder spændingen ved lige. For skal de overhovedet have hinanden, de to? Og godset, hvem tilhører det egentlig, når det kommer til stykket?

”Orkideens hemmelighed” udkommer den 31. august og fås for 49 kr. der, hvor du plejer at købe dine ugeblade – SuperBrugsen, Netto, Kvickly, Meny og Løvbjerg.

Læs også