https://imgix.femina.dk/media/article/eboeger.jpg
Se, lyt & oplev

SØNDAGs digitale krimier

29. september 2015
af redaktionen
Pludselige dødsfald og forkerte mistænkte er bare noget af det, du kan stifte bekendtskab med i disse fire spændende krimier, der skrevet specielt til SØNDAG, og som kan købes som e-bøger for bare 19 kr.

Tips om e-bøger
E-bøger kan læses på din tablet eller smartphone
For at læse en e-bog skal du hente en e-bogslæser. Hvis e-boglæseren ikke allerede ligger på din tablet eller smartphone, kan du hente den i hhv. App Store eller Google Play. Har du et Apple-produkt, skal du bruge e-bogslæseren ”IBooks”. Har du Android kan du f.eks. bruge Kindle eller Google Play Bøger.

Køb billige bøger på nettet

Her kan du finde mange gode bøger >>

https://imgix.femina.dk/djaevelskab.jpg

Djævelskab i præstegården

Julia har fået kaldet som ny præst i Gryslev Sogn, hvor hun bliver godt modtaget af de fleste. Men én, hendes forgængers kone, Magda Sejer, viser hende den kolde skulder fra starten. Til gengæld bliver Julia gode venner med sønnen, der står ved hendes side, da nogen begynder at chikanere hende med tavse telefonopkald, overfald på hendes kat og smædeord, skrevet med sten på hendes gårdsplads. Julia er sikker på, at det er Magda. Men så bliver Magda dræbt af en flugtbilist – tilsyneladende med Julias bil. Og Julia kan intet huske fra den fatale aften.

https://imgix.femina.dk/koeb-her-sd_0.jpg

https://imgix.femina.dk/familietraef.jpg

Et familietræf

Eva og Asger, begge i 80’erne, har indkaldt deres tre børn og disses ægtefæller til et møde i deres sommerhus ved Vestkysten. Asger er dement, så Eva meddeler, at parrets store formue nu administreres af en advokat i København. De seks omkring middagsbordet reagerer vidt forskelligt, og stemningen er trykket. Pludselig forsvinder Asger, en eftersøgning går i gang, og en svigerdatter drager alene ud i natten. Hun finder et dødt menneske - som viser sig at være parrets svigersøn.

https://imgix.femina.dk/koeb-her-sd_0.jpg

https://imgix.femina.dk/isla.jpg

Isla Konkordia af Lars Kjædegaard

Nina er taget med sin veninde Inger-Marie på et meditationsophold på øen Isla Konkordia i Kroatien. Men allerede den første morgen vågner Nina til en frygtelig opdagelse, da hun sammen med opholdets leder finder hans to kvindelige assistenter kvalt på stranden. Og gummibåden – deres eneste transportmiddel ind til fastlandet – er blevet ødelagt. De er nu helt afsondret, da der heller ikke er mobildækning, og mareridtet er kun lige begyndt.

https://imgix.femina.dk/koeb-her-sd_0.jpg

https://imgix.femina.dk/goegeredeb.jpg

Gøgereden

På Bregnekær Gods bor Michael Corneliussen og hans kone, Inge. Den yngste datter, Bettina, har forpagtet Møllen, hvor hun driver restaurant og udlejer værelser. Stedet er populært, så Bettina har planer om at udvide. Men det er ikke alle, der er begejstrede for den idé. Specielt ikke søsteren Chalotte, der har sine egne planer for godset og Møllen. Da hun omkommer ved et styrt med sin hest, starter rygterne, og det går op for Bettina, at folk mistænker hende for at være skyld i Chalottes død. Og det er ikke det eneste dødsfald, hun mistænkes for.

https://imgix.femina.dk/koeb-her-sd_0.jpg

Smugkig i ugens blad

Med ugens SØNDAG får du et stort tillæg om efterårets mange bøger. Glæd dig bl.a. til at møde den bogaktuelle forfatter Majse Njor, Sissel-Jo Gazans guide til Berlin samt en guide til de bedste bøger.
Læs mere om ugens blad her >>

https://imgix.femina.dk/40-sd-nyhedsbrev.jpg

Artiklen indeholder affiliate links.

Læs også