https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/kultur-og-rejser/boger-film-musik/2012/09/1237-bryllupsfilm/1237-bryllupsfilm-copy-2.jpg
Se, lyt & oplev

Skønne film med bitre brudepiger

13. september 2012
af Rikke Rottensten
Der er bare nogle film man aldrig kan få nok af. Og film med biter brudepiger er nogle af de film. Vi har fundet 3 skønne film der bare kan ses igen og igen

Min bedste vens bryllup: Brude og brudgomme, der styrter af sted fra alteret, fordi de elsker en anden er tilbagevendende i film. Men at det ligefrem er ens betroede brudepige (Julia Roberts), der arbejder for at det skal ske, er lidt af et skrækscenarie. Tal lige om et svært valg, når Dermot Mulroney skal vælge mellem sin brud (Cameron Diaz) eller brudepigen (Julia)!

27 bryllupper: Jane (Kathrine Heigl) har grund til at være bitter. Ikke alene har hun 27 gange måtte følge brude til alteret uden selv at komme til at stå foran det, men hun har også måttet gøre det i de grimmeste kjoler. Den amerikanske tradition med at bruden vælger brudepigernes kjoler er virkelig ond. For det er ikke mange, der er så modige, som Kate Middleton var, da hun lod lillesøster Pippa træde frem i kirken i en Sarah Burton-kjole, der næsten overstrålede bruden selv.

Bridesmaids: At være brudepige i USA er virkelig en krævende tjans. Det er dyrt, det er tidskrævende, og så skal man både samle en spredt venindeflok plus glæde bruden med sine ideer og planer. Hvis man samtidig udsættes for at en både tyndere, meget rigere, mere overdådigt kreativ, smukkere og intrigant kvinde vil stjæle ens bedste veninde gennem flere år, er ingen kneb for ufine.

Læs også