Ladywalk: Kvinder går over en bro
Se, lyt & oplev

Skal du med til Ladywalk 2017?

1. april 2017
af SØNDAG
Sidste år gik 42.212 kvinder Ladywalk og var dermed med til at støtte organisationer, der forsker i sygdomme, der rammer kvinder. Se her, hvor, hvornår og hvordan det foregår i år. Så er du klar til at melde dig til og måske tage nogle veninder med, når det går løs den 29. maj.

Ladywalk 2017

Ladywalk foregår i år i 12 forskellige byer, men med et ekstra lille satellit-startsted for Aarhus, nemlig på Samsø, så øboerne, der ellers ikke kunne nå den sidste færge hjem, nu også kan komme til at gå Ladywalk. Så i år starter Ladywalk kl. 18.30 i Agger, Frederikshavn, Haderslev, København, Nakskov, Odense, Rønne, Skælskør, Sønderborg, Tarm, Aalborg, Aarhus og på altså Samsø. Prisen er KUN 125 kroner.

Køb din billet til årets store event lige her!

I den gode sags tjeneste er det Ladywalks formål at fremme interessen for gangsport i Danmark samt støtte organisationer, der støtter sygdomsramte kvinder. Sidste år modtog Endometriose Foreningen en check på 400.000 kr., og Hjerteforeningen fik overrakt en check på 600.000 kr. Altså i alt 1 million kroner til organisationer, der arbejder med sygdomme, som rammer kvinder.

Støt en god sag

I år støtter Ladywalk Hjerteforeningen/Elsk Hjertet-kampagnen og PCO Foreningen. Du bestemmer selv på dagen, hvilken rute du vil gå – du kan vælge imellem 7 og 12 km. Og som altid med Ladywalk, så gælder det ikke om at komme først, men om at nyde turen i skønt samvær med alle de andre kvinder. Meld dig til senest den 1. maj, 2017, så er du helt sikker på at få en rygpose med indhold plus årets superflotte Ladywalk-T-shirt.

Dette års Ladywalk-T-shirt:

https://imgix.femina.dk/ladywalk.jpg

Køb din billet til årets store event lige her!

Vi glæder os til at se dig!

Se billeder fra et af de tidligere års Ladywalk i galleriet herunder

LADYWALK: Se alle billederne

Læs også