Kristin Davis
Sex and the City

Sex and the City-skuespiller afslører: Gik efter en rolle i Venner

21. december 2021
af Maria Hoang
Foto: Craig Blankenhorn/Ritzau Scanpix, MEGA, Andrew H. Walker/Shutterstock/Ritzau Scanpix
"And Just Like That"-stjernen afslører, at hun i sin tid gik til audition i håb om at få rollen som Monica Geller i "Venner".

Artiklen blev første gang bragt hos Se og Hør.

Vi kender Kristin Davis som den altid regelrette og ordentlige Charlotte fra "Sex and the City", og for tiden er hun aktuel i efterfølgeren "And Just Like That".

Og da den 56-årige skuespiller forleden var gæst hos James Corden i "The Late Late Show", afslørede hun, at hun i sin tid faktisk gik efter en anden ikonisk rolle i en lige så ikonisk tv-serie.

– Jeg tror, jeg var en ud af måske 8.000 unge kvinder, som gik til audition til rollen som Monica, og Courteney Cox fik den, afslører Davis, der naturligvis henviser til tv-serien "Venner.

Over for James Corden afslører Kristin Davis, at hun i sine unge skuespillerspire-dage faktisk var venner med Courteney Cox:

De gik til de samme yoga-timer og hang ud sammen, fordi de alle sammen var arbejdsløse skuespillere, der arbejdede som servitricer.

Courteney Cox

– En dag kom Courteney og sagde: "Hej, venner! Vil I ude og købe bil med mig?" Og vi svarede: "Wow, købe bil!", genkalder Davis og fortsætter:

– Courteney fortalte: "Jeg har indspillet dette pilotafsnit, og jeg har en god fornemmelse omkring det. Jeg tror, jeg vil købe en Porsche.". Og vi tænkte: "Mener hun det?". Det var "Venner", og det gik jo meget godt, afslører hun.

Kristin Davis

Nok endte hun ikke med hovedrollen, men Kristin Davis scorede dog en mindre rolle i "Venner". I sæson syv spiller hun Erin, der er sammen med Joey.

Du kan se Kristin Davis i "Venner" herunder:

Læs også